Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת "כספת" ל-ECU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רכבתי את הרכב, הדבר הראשון שעשיתי היה להסיר את הקודן. עשיתי זאת בעצמי - לא היה סופר מורכב.

כבר הרבה זמן שאני רוצה להיפטר מה"כספת" סביב ה-ECU (מצ"ב תמונה). לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לאבחן שם תקלה ואז להיתקע.

איך זה בעצם מותקן על ה-ECU? לא ראיתי הלחמות לפח הרכב. אפשר להסיר D.I.Y? מה השיטה, דרמל? 

תודה.

image.thumb.png.0219e08e3fde5b00520907e921d31b55.png

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יצא לי לעזור בהסרת כספת, השתמשתי בדרמל והרבה סבלנות. 

ממה שראיתי במאזדה 3, הכספת מותקנת עם ברגים מיוחדים וחד פעמיים, כאלו שנשברים לאחר כוח הברגה כלשהו וכך בעצם נמנעת פתיחתם.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כמו שכתוב, ברגים נגזרים.

@Fraysa אגיד לך משהו.

אני די מזדהה עם הרבה דברים שאתה כותב וגם העפתי מהאוטו את כל ההתקנות המקומיות ולא מכון להתקין שום דבר אלא אם כן זה Retofit של אביזר מקורי. 

אבל את הכספת השארתי. אם זו רק כספת שמונעת אפשרות החלפת מחשב מנוע ואין שם בפנים ניתוק כלשהו, היא לא יכולה לעשות שום בעיות כי אין שום התממשקות פיזית למערכת החשמל של האוטו, ולדעתי כספת זו כן הגנה יחסית יעליה.

פורסם (נערך)

לא מאמין באמצעי הגנה האלו, אחת הסיבות שהסרתי איתוראן/קודן.

אם תהיה בעיה ב-ECU, אני לרוב מבצע דיאגנוסטיקה/מתקן בעצמי, לא הייתי רוצה להיתקע בדרך לעבודה עם רצון לבדוק אותה

מבלי יכולת לגשת אל ה-ECU.

ובכל אופן, ביקשתי עזרה בהסרה בסיוע - לא ביקשתי סיבות למה לא :-) 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

או קי, הסרת כפסת דורשת קידוח או ניסור. לקדוח את הברגים הנגזרים. יתכן מאוד שהם עושים ממתכת קשה בשביל להקשות על הקידוח. תזהר לא לקדוח לתך ה ECU 😁

• אהבתי 1

• תוכן חדש...