Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני עומד לרכוש רכב חדש מסוג Mazda CX-5 חדשה (מחיר הרכב פחות מ 200K לצורכי הביטוח).
הציעו לי להתקין מערכת בטיוחת קוברה 15.
(בלי שימוש ב SMS-ים)

האם זה מספיק על מנת לבטח את הרכב בביטוח מקיף או שידרשו ממני תוספות אחרות (איתורן וכו')?
אני שואל את זה לפני הזמנת הרכב - היות ויש בחירה בין להתקין קוברה 15 או איתורן עם תוכנית 60 ש״ח בחודש.

הפחד שלי שאחרי שאסגור על הקוברה 15, חברות הביטוח לא ירצו לבטח את הרכב ויבקשו לעשות גם איתורן
(ואז במקום פעם אחת לשלם 3K במועד הזמנת הרכב על איתורן, אשלם 2K על קוברה ועוד 3K על איתורן בהמשך)

תודה לעוזרים!

פורסם

למה לא להתקשר לחברות ביטוח ולשאול?

מניח שלאף אחד פה אין תשובה חד משמעית.

אתה יכול להרים צלצול לWOBI(חברה שעובדת עם כמה חברות ביטוח) או משהו בסגנון ולהבין האם ואיזה מיגון אתה צריך אצל רוב החברות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תודה על התשובה!

התקשרתי ל wobi והם לא מסכימים לתת פרטים בלי מספר רכב.
עדיין כמובן אין לי מספר רכב.

אשמח אם מישהו יוכל לתת עוד חוות דעת.

תודה!

פורסם

אפשרות קצת עקומה - לחפש מכוניות דומות ב- YAD2 שמופיע עליהן מספר הרכב

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=27&model=2333&year=2022--1&imgOnly=1

מבחינת המחיר ההצעה לא תהיה מדויקת אבל אני מאמין שמבחינת המיגון כן.

ועוד אפשרות - רוב היבואנים עובדים עם חברות ביטוח שמציעות ביטוח למכוניות החדשות, אפשר לבדוק עם היבואן אם יש כזאת והם בטח יידעו לגבי דרישות המיגון

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 15.1.2023 בשעה 12:50, driver777 כתב:

שלום לכם,

אני עומד לרכוש רכב חדש מסוג Mazda CX-5 חדשה (מחיר הרכב פחות מ 200K לצורכי הביטוח).
(בלי שימוש ב SMS-ים)

האם זה מספיק על מנת לבטח את הרכב בביטוח מקיף או שידרשו ממני תוספות אחרות (איתורן וכו')?
אני שואל את זה לפני הזמנת הרכב - היות ויש בחירה בין להתקין קוברה 15 או איתורן עם תוכנית 60 ש״ח בחודש.

הפחד שלי שאחרי שאסגור על הקוברה 15, חברות הביטוח לא ירצו לבטח את הרכב ויבקשו לעשות גם איתורן
(ואז במקום פעם אחת לשלם 3K במועד הזמנת הרכב על איתורן, אשלם 2K על קוברה ועוד 3K על איתורן בהמשך)

תודה לעוזרים!

אתה לא צריך את WOBI ואת ההתנהלות העקומה שלהם.

תתקשר לכמה חברות ביטוח ו/או סוכני ביטוח לפי העדפתך, בקש הצעות וציין שאתה עוד לא סגרת עיסקה ואין לך את מספר הרכב, אבל הנתונים המדוייקים שלו הם כך וכך, כדאי גם להצטייד בקוד יצחק לוי של הדגם לפני זה.

יהיו כמה נציגי שירות רובוטיים שישאלו אותך מה מספר הרכב, פשוט תענה להם את האמת, שאתה שוקל אם להזמין ומספר רכב עוד אין.

זה בדיוק מה שאני עשיתי לפני שהתחייבתי על קניית המכונית שלי, וככה יכולתי במסגרת מכלול השיקולים של האם בכלל לקנות רכב ואיזה רכב לקנות, להכליל גם את נושא מחירי הביטוח.

יש גם חברות ביטוח שמאפשרות להגיע לקבלת הצעה בלי מספר רישוי דרך האינטרנט בלי הקטע המיותר של לדבר עם נציג.

• רעיון טוב! 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא צריכים לעשות בעיות

מה אתם אומרים שווה להשתמש בשירות של קוברה 15 או מיותר ?

כי אם הם באים עם משבש תדרים מה שהם עושים לרוב היום

אז זה לא נותן כלום

פורסם

אני ממליץ לך להתעקש על ביטוח ללא מיגון, זה באמת לא נותן שום דבר ובדרך כלל יהיה הדבר הראשון להתקלקל בזמן הכי לא מתאים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי בקדילאק שעולה קצת יותר מהמאזדה שלך החלטתי לא להתקין שום מערכת זבל מקומית שתדפוק לי את הרכב עוד X שנים, משלם עוד 500 ש"ח בשנה וזהו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

זה טוב ויפה להגיד ״לא רוצים מיגון״, אבל בימינו זה לא ממש ישים. גניבות הרכב עלו בצורה משמעותית והדרישות של חברות הביטוח עלו בהתאם. 

קבלתי רכב חדש לפני שבועיים, והבלגן שיש בדרישות לאיזה מיגון לשים היה סרט רע. הרגשתי שאני עובד שעות ביום כדי להבין מה המיגון המינימאלי שאני יכול לשים.

וזה השתנה יום אחרי יום - פעם דרשו קודן, פעם רק רדומה, פעם הסתבר שאיטוראן אפסיקו לשווק את המערכת המתאימה יום בהיר אחד...

בסוף התקנתי מערכת פעילה ללא קודן של פוינט, בביטוח עוד לא אישרו לי שזה מספק אותם.

• מבאס 1
פורסם

אני מהתחלה מבהיר שאני רוצה ביטוח בלי מיגון או שאין עסקה, עושה קצת שיעורים באתרי השוואת מחירים כדי לראות מה המחירים וכמה אני מוכן לשלם מעל. עד היום רק פעם אחת ביקשו ממני תוספת של 300 ש"ח כדי לבטח בלי מיגון. ביתר המקרים הדרישה למיגון פשוט ירדה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 15.1.2023 בשעה 12:50, driver777 כתב:

שלום לכם,

(בלי שימוש ב SMS-ים)

תודה לעוזרים!

סוכן ביטוח טוב אמור לפתור לך את הדילמה. יש כמה מומלצים בפורום

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

אני מהתחלה מבהיר שאני רוצה ביטוח בלי מיגון או שאין עסקה, עושה קצת שיעורים באתרי השוואת מחירים כדי לראות מה המחירים וכמה אני מוכן לשלם מעל. עד היום רק פעם אחת ביקשו ממני תוספת של 300 ש"ח כדי לבטח בלי מיגון. ביתר המקרים הדרישה למיגון פשוט ירדה.

האם ניסית לבטח רכב חדש בשנת 2023? אם לא, אני חוזר - שוק הביטוח השתנה, מה שהכרת זה לא מה שיש.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

מבטח 4 רכבים, הכי חדש מודל 2022,  כולם VAG, כולם אצל אותו סוכן שנותן באופן עקבי את המחיר הכי נמוך, באף אחד מהם אין דרישה למיגון.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...