Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא הון עצמי לרכישת רכב, האם יותר משתלם כלכלית ולשקט הנפשי לקחת הלוואה לכל הסכום לרכישת רכב בן 4-5 אחרי הירידת ערך הגדולה, או לקחת ליסינג(פרטי)?

רכב למשפחה

כשאין הרבה נזילות לשוטף

היתה גם מחשבה על לקחת הלוואה קטנה ולרכוש רכב בן 7-10(רצוי יפני) אבל מפחד מהוצאות בלאי גבוהות מידי כהפתעות

פורסם

ליסינג פרטי (למעט מקרים מיוחדים למשל צורך בביטוח נהג חדש) היא השיטה היקרה ביותר לרכישת רכב.

רכישת רכב מליסינג בן 3-4 תהיה לדעתי האופציה האופטימלית.

מה גובה התשלום החודשי בו תוכל לעמוד?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, shayco80 כתב:

ללא הון עצמי לרכישת רכב, האם יותר משתלם כלכלית ולשקט הנפשי לקחת הלוואה לכל הסכום לרכישת רכב בן 4-5 אחרי הירידת ערך הגדולה, או לקחת ליסינג(פרטי)?

רכב למשפחה

כשאין הרבה נזילות לשוטף

היתה גם מחשבה על לקחת הלוואה קטנה ולרכוש רכב בן 7-10(רצוי יפני) אבל מפחד מהוצאות בלאי גבוהות מידי כהפתעות

אתה צריך לשאול את עצמך 2 שאלות:

1. עד כמה אתה מוכן לכאבי ראש תחזוקתיים* ולסיכוי לא נמוך בכלל שתשלם בסוף יותר ממה שהיית משלם על החזרי הלוואה של רכב חדש ?

2. האם אתה מוכן לוותר על מערכות הבטיחות האקטיביות של ימינו ועל בקרת שיוט אדפטיבית שכיום קיימים גם ברוב המכוניות הפשוטות והזולות של כל חברה נורמלית?

-----

* - אני יודע שאני פותח עלי את שערי הגהנום עם כל מיני תגובות תוקפניות של "אתה מדבר שטויות! אני עם אוטו מודל 1993 קילומטראז' 400,000 והוא לא רואה מוסך!", זה לא מפחיד אותי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 13 שעות, zvit כתב:

ליסינג פרטי (למעט מקרים מיוחדים למשל צורך בביטוח נהג חדש) היא השיטה היקרה ביותר לרכישת רכב.

רכישת רכב מליסינג בן 3-4 תהיה לדעתי האופציה האופטימלית.

מה גובה התשלום החודשי בו תוכל לעמוד?

סביבות 1400(לרכישה)

לגבי ליסינג, אני מכניס בפנים חלק מהאחזקה

פורסם
לפני 13 שעות, harhanegev כתב:

אתה צריך לשאול את עצמך 2 שאלות:

1. עד כמה אתה מוכן לכאבי ראש תחזוקתיים* ולסיכוי לא נמוך בכלל שתשלם בסוף יותר ממה שהיית משלם על החזרי הלוואה של רכב חדש ?

2. האם אתה מוכן לוותר על מערכות הבטיחות האקטיביות של ימינו ועל בקרת שיוט אדפטיבית שכיום קיימים גם ברוב המכוניות הפשוטות והזולות של כל חברה נורמלית?

-----

* - אני יודע שאני פותח עלי את שערי הגהנום עם כל מיני תגובות תוקפניות של "אתה מדבר שטויות! אני עם אוטו מודל 1993 קילומטראז' 400,000 והוא לא רואה מוסך!", זה לא מפחיד אותי.

1. גם אם התחזוקה תעלה כמה מאות בודדות פחות ברכב ישן 

עדיין אשלם על השקט, רק שאני חושש שאולי עלויות הלוואה לרכישת חדש יהיו גבוהות משמעותית מרכב בן 4-5 עם ההלוואה והתחזוקה שלו

2. זה יכול להיות עניין שאני אצטרך לוותר עליו במסגרת הויתורים והשיקול הכלכלי

פורסם

כנראה שבחודשים הקרובים... עם כל טירוף הריביות שעולות ועולות ויוקר המחיה, לאנשים לא נשאר כסף לרכב.
אני בטוח שזה עניין של זמן ולדעתי כבר עכשיו יש גמישות מסוימת וירידה במחירים לעומת שנה שעברה.

פורסם

אם יש לך רכב שנוסע. תשאר אתו - וחכה לימים שפויים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...