Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צום נוזלים, מי מה מו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לעשות צום נוזלים ורציתי לדעת מי מקור טוב באינטרנט להתחיל "לשאוב" ממנו מידע בנושא.

רב תודות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא אענה לך לגבי מקורות או הסברים, כן אגיד לך שזה אחד הדברים המיותרים ולפעמים גם המסוכנים.
מדובר בטרנד אופנה ותו לא שהומצא ע"י אנשים משועממים. אין באף מקום בספרות המקצועית הנחיה לשטות הגמורה הזאת.
ניקוי רעלים? נו באמת. אם היו לנו רעלים בגוף היינו שוכבים מזמן בבית החולים או באדמה.
יש לגוף מספיק מנגנונים לסילוק פסולת, המפורסמים שבהם הם הכבד ומערכת השתן/כליות.
מה שבסופו של דבר מסבירים לך בקישקוש הזה הוא לאכול נכון ובריא, לחתוך חזק בלחם, להרבות בסיבים, פירות וירקות.
ובשביל זה אתה לא צריך ללכת לשטות הזו.

• אהבתי 2
פורסם

עשה לי חשק לצ׳יזבורגר

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

מעוניין לעשות צום נוזלים ורציתי לדעת מי מקור טוב באינטרנט להתחיל "לשאוב" ממנו מידע בנושא.

רב תודות

...רופא / דיאטנית אולי...?

ממקור ראשון. לא אינטרנט.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, חולגי כתב:

...רופא / דיאטנית אולי...?

ממקור ראשון. לא אינטרנט.

זה יהיה חייב להיות בהגעה פיזית או שאפשר דרך אינטרנט? כי לפי מה שנתקלתי בו בעבר, איכות הדיאטניות בקופת החולים לא בדיוק הכי wow.

לכן אני מחפש מקורות באינטרנט ולאו דווקא מישהו או מישהי שאני אצטרך להגיע אליהם.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מקור באינטרנט זה שקול לפוסט בפייסבוק של מישהי שעושה לק ג'ל שמתנגדת לחיסונים (בלי לזלז חס וחלילה, זה יכול להיות גםם מהנדסת אבל רוב הסיכויים שנראה את זה).

לך לאיש מקצוע (רופא, דיאטני וכו') 

דוגמא מ OPENAI

image.png.8659fb6f7ac9ac70d9da7a589b78077b.png

• אהבתי 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי, דיאטנית זה רק בהגעה אישית.

אם האיכות לא WOW, זה מאחר והן לא באמת מצפות/מאמינות שתעשה שינוי של 180 מעלות בהרגלים, תתחיל לאכול נכון וכו'.

ואם יש לך חוסר שביעות רצון מהצוות בקופ"ח, אני אומר כי בתור איש מקצוע בתחום הרפואה (אח מוסמך), אני תומך בתשובתו של ירחמיאל. (בתחילה עניתי בסגנון דומה, אך לבסוף החלטתי להתקדם לאט עם תשובתי).

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, guya72 כתב:

אם אפשר לשאול, מה מטרת הצום הנ"ל ?

בשביל לקבל החלטה מושכלת יותר לגבי האם זה בכלל מתאים לי או לא. יכול להיות מאוד שהמטרה שהצבתי לא מתאימה לכזה דבר - להפסיק לעשן תו"כ צום

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 20 שעות, DareDevil כתב:

רציתי לדעת מי מקור טוב באינטרנט להתחיל "לשאוב" ממנו מידע בנושא.

• חפש שם של סלב בינלאומי+המילה דיאטה.
  • חפש שם הדיאטה+משרד הבריאות הבריטי/אמריקאי.

בגדול מהזכרון שלי בתקופה שביררתי בעצמי המטרה היא לנפח את הבטן וכך להשכיח את הרעב. במילים אחרות - טריק פסיכולוגי.

כל הבעיה היא החשק שלנו לאוכל למרות שאין צורך לאכול הרבה ואם תצליח לפענח בעצמך את הטריק שיעבוד עליך - זכית.

הכי טוב לאכול במרווחים ארוכים ככל שניתן ואפילו להגיע למצב של ארוחה אחת ביום (במקרה כזה אפשר לאכול מה שרוצים בלי שום חשבון). ניקוי רעלים הכי טוב שיש הוא צום של מעל 24 שעות ולא שיקויים כלשהם

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

בשביל לקבל החלטה מושכלת יותר לגבי האם זה בכלל מתאים לי או לא. יכול להיות מאוד שהמטרה שהצבתי לא מתאימה לכזה דבר - להפסיק לעשן תו"כ צום

קודם כל - קבל את הערכתי האישית לרצונך להפסיק לעשן.

צום מים זאת המצאה של אנשים שאינם מבינים/ אינם יודעים כיצד הגוף עובד, והמציאו תיאוריה חלופית.

על פניו, צום לא אמור להשפיע על רצון לעשן או עזרה בהפסקת עישון. יכול להיות מקרה פרטני בו מישהו הצליח להיגמל בזמן הצום, והנה הצום "עוזר" להיגמל..

אינני עוסק או מבין כלל בתחום של גמילה, ולכן אני ממליץ לפנות לרופא משפחה ולהתייעץ עימו.

למיטב ידיעתי, בקופ"ח יש סדנאות מיוחדות בנושא, אשר אמורות לתת תמיכה בשינוי ההתנהגותי של ההתמכרות לעישון.

יש גם טיפול תרופתי אשר אמור לעזור בכך.  ולכן הכתובת הנכונה היא רופא המשפחה אשר מכיר את הנושא ויודע אילו כלים קופ"ח מציעה.

בחיפוש בגוגל, ראיתי קישור למידע רלוונטי באתר של קופ"ח מכבי. אני מאמין שיש מידע רלוונטי דומה באתרים של כל קופ"ח

https://www.maccabi4u.co.il/5304-he/Maccabi.aspx

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...