Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW PASSAT

FreeStyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לברר מיכם חוות דעת על PASSAT, ועוד מיספר שאלות כלליות לגבי הרכב הזה.

קודם כל מדובר על מודלים 98 99 גיר ידני מנועים 1.8/1.8TURBO .

*אני רצה לדעת האם יש לרכבים האלו בעיות מסויימות של אמינות או משהו אחר אפילו שזה רכב גרמני.

*האם החלקים יקרים במקרה שמשהו נהרס או במקרה של טעונה?

*האם האוטו צורך דלק ברמה גבוהה?

*מהו מחיר של ביטוח לרכב הזה לפחות בקירוב?

*מהוא המחירון המדויק של שני הדגמים המוצעים?(אני יודע את תווח המחירים אבל אני לא יודע את מחיר המחירון).

*אם יש הערות נוספות או כל דבר אחר הכל יתקבל בברכה.

תודה!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בתור אחד שחולה על פאסאט, ולי יש פאסאטט TDI 98 ידנית, ולאבא שלי פאסאט 99 TDI אוטומט, אשמח להמליץ לך בחום רב על האוטו הזה !

חברים שלי אפילו צוחקים עלי שאני לא מוכן לשמוע על אוטו אחר חוץ מפאסאט...

1.8 זה טוב אבל אם אתה גר באזור של עליות ומחפש גם כוח, זה לא הדבר המתאים לך כי זה אוטו כבד מאוד על מנוע בינוני.

1.8T קשה למצא ידני, אני מחפש כבר חודשים אחת כזאת למכירה ופשוט אין.

למה ? כי יש לה שתי בעיות:

1. צריכת דלק גבוהה

2. טורבו זה דבר שעם הזמן נהרס (מהר יותר ממנוע) ולתקן את החלק הזה בחברה עולה המון כסף - 10 אלף שקל תגיד תודה אם אתה עושה את זה בחברה - לי זה קרה.

עכשיו באופן כללי אענה על השאלות שלך:

* אם אתה לא מתעלל כמוני באוטו הוא מחזיק כמו מרצדס מכל הבחינות. אם אתה תתפרע, לאט לאט דברים יהרסו מן הסתם אבל תהיה בטוח שזה יהיה לאט מאוד, אם תשווה את הבלאי לאיזה קוראנית/יפאנית "חזקה וטובה".

* במקרה ואתה בוחר לתקן את האוטו בחברה אז כן.

אבל יש דברים שעל מכוניות במודל הזה באמת לא מומלץ להשתמש בחברה ויש דברים שכן, הכל תלוי בבעיה עצמה. לרוב אפשר למצא מקומות חלופיים ולצאת במחיר סביר ולא אצל חאפרים.

*. ל 1.8T יש צריכה גבוהה, אבל אם אתה תדבר על אוטומט זה כבר צריכה של אמריקאית לכל דבר - 1-9/8

הידני אני מאמין שזה 1-10/11 בפועל.

1.8 אני לא יודע את הנתונים האלו.

* ביטוח מלא זה עסק יקר... אצלי ואצל אבא שלי זה דיזל אז אני לא יכול להשוות.

* באזור ה 50-60 אלף וכשתמצא אחד כזה למכירה תדע שהוא אחד מבודדים בארץ.

* בכלליות זה אוטו מפנק מאוד ואמין ברמות השמורות רק לגרמניות בעלות השם הגדול... יציב מאוד על הכביש וגם כשתיסע על 160 אתה לא תרגיש שאתה על מאה מרוב שהאוטו נוח ויציב. ה 1.8T עומד על 150 כ"ס והוא מטוס ביחס לרכבי מנהלים גם כיום. ה 1.8 עומד על 105 כ"ס והוא נחמד מאוד ועדיין זה פאסאט אולי עם קצת פחות כוח אבל עדיין אותו אוטו יציב ומפנק.

פורסם
שלום לכולם!

*אני רצה לדעת האם יש לרכבים האלו בעיות מסויימות של אמינות או משהו אחר אפילו שזה רכב גרמני.

*מהוא המחירון המדויק של שני הדגמים המוצעים?(אני יודע את תווח המחירים אבל אני לא יודע את מחיר המחירון).

תודה!

זה תאונה.

החלקים יקרים, זה פלקסווגן.

לבדוק ביטוח אתה יכול להתקשר לכל חברה ולשאול.

מחירון תבדוק ביצחק לוי, ב-YNET תשקיע כמה שקלים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
שלום לכולם!

תודה!

אצלי בבית היה את האוטו הנל פאסט 1.8T שנת 98 חדשה מהחברה

לפי מה שאני יודע זה אוטו טוב ונוח , לגבי האמינות אלה מכוניות שחרשו עליהם בדרך כלל

לפחות אצלנו אחרי שנה הלך הטורבו אבל במסגרת הביטוח והאחריות על האוטו החליפו בחינם.

החלקים הם גרמניים מקוריים זה תמיד יהיה יקר יותר מיפני ועוד חברות

מחיר ביטוח אתה יכול לברר באתרי ביטוח באינטרנט או לצלצל לחברת ביטוח ולברר

המחירון המדויק , תסתכל במחירון רכב של יצחק לוי בעלות של שיחת טלפון בלבד

הערות נוספות שקונים את האוטו יד שניה שלישית וכן אלה , מכוניות כאלה עם טורבו , אתה לא יודע מה עבר ומי עבר עליהם , בכל מחיר תיקח את האוטו לבדיקה ותברר עם יש בעיות.

פורסם

גיסי קנה לא מזמן ( לפני שבועיים פלוס מינוס ), פאסאט שנת 98 1.8T. לפי מה שהוא אמר לי המחירון שלו

66,500 לפי לוי יצחק, (אבל זה לא בטוח, אולי זיכורני בוגד בי...)

הוא קנה אותה ב 56K, אחרי שהבחור ביקש 60K.

אוטו מאוד חזק, (150כ"ס) ומאד נהנתי לנסוע עליו, הוא עם סאן רוף, (האוטו הוא בייבוא אישי)

בעניין החלקים שלו, כמו שחברינו לפורום אמרו שזה יקר, עדיין לא נתקלנו לבעיות מסוימות באוטו הנ"ל.

אם תמצע שנת 98 1.8T במחיר של קרוב ל 60 תיקח, אבל ברור שהוא יהיה במצב טוב...

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
שלום לכולם!

תודה!

1.8 טורבו - חזקה ועם גיר רגיל היא מהנה לנהיגה ומרגישה כוחנית יותר. צריכת הדלק היא כיאה למנוע מוגדש אבל עם גיר רגיל תקבל צריכה מתונה יותר. חשוב לבדוק מצב תקינות הטורבו כי להחליף אותו זה ממש לא תענוג (לא כולם ממתינים דקה לפני כיבוי רכב מוגדש אתה יודע).

1.8 - רכב משפחתי גדול נטו. 125 כ"ס . ביצועים אין כאן וצריכת הדלק גבוה (לפי מה שידוע לי כבר יותר קל למצוא טורבו עם גיר רגיל מאשר 1.8 אטמוספרי עם גיר רגיל).

בכל מקרה הטורבו עדיפה.

אמינות טובה בתנאי שמדובר בגיר רגיל. בעיות של מנורות שרופות לעיתים קרובות זה שטויות אבל בגדול רכב מעולה.

אם יש באפשרותך למצוא 1.8T ידנית שמורה ומטופלת לך על זה. רכב איכותי.

פורסם

כמו בכל פאסאט יש לה בעיות חמורות עם הגיר, שתיקון לגיר אוטומט מתחיל ב 7000 שקל.

ואם הקודמים לא ידעו לשמור על הטורבו הוא גם נוטה להתקלקל, סיפור של אלפים טובים.

עדיף לך לחפש ולחפש, עד שתמצא ממישהו ששמר ויש קבלות ממוסך מורשה, וכמובן לקחת לבדיקה ולראות מצב גיר מנוע טורבו, וכמובן שילדה, אם היו חלילה תאונות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לכותב ההודעה שלום,

עד לפני שכנה בערך היתה בבעלותינו פאסאט 1800 טורהו אוטומט (טיפטרוניק) מבציר 99.

שרכשנו את הרכב הוא היה אחרי 3 שנים (כלומר קנינו אותו ב2002) היו לו 150K קילומטר על מד האוץ, שזה הרבה מאד ל3 שנים... אבל אני אומר לך ככה... החזקנו אותו באהבה ובמסירות במשך 3 שנים מאז

ונהננו מכל שניה...!!!

הרכב לא עשה בעיות בכלל רק שהתקרב ל200K הרגשנו שהגיר מתחיל לגמגם מדי פעם וזה היה סימן בשבילנו להחליף אותו. הרכב פשוט מעולה!!!!!!

לא עושה בעיות בשיט אם אתה מטפל בו בזמן וכמו שצריך...

דלק הוא שותה והמון..

בעיר כליטר ל7-8 קילומטר (בנסיעה רגועה!!! אם תתן לו בגז אפילו יותר).

טיפולים בחברה מורשית עולים דיי הרבה כסף כי בכל זאת על חלקים מקוריים וגרמנים משלמים אבל זה משתלם ועדיף בהרבה מחלקים שאתה רוכש מאיזה חאפר.

ביטוח מצטער אבל אני לא זוכר ולא רוצה להטעות אותך.

חלקי חילוף חיצוניים כמו פח הם יקרים.. לדוגמא טמבון שהחלפנו אחרי שנכנסה בנו איזה יפנית שנמעכה כמעט קליל ולנו התעקם מעט הטמבון ואבא שלי פדנט ולא רצה יישור אלא החלפה וזה עלה 4700 ש"ח!!!

בכללי הרכב מומלץ מאד!!!!!!!

פשוט תענוג..

מאז היתה לנו טויוטה אוונסיס 2002 שהוחלפה אחרי שנה גלל בעיות ועכשיו אקורד 2005 , ואני אומר בפה מלא שהרכב מעולה!!!

מקווה שעזרתי

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכם על כל התגובות, כנראה שאני לא יגשים את החלום שלי PASSAT TURBO כי לירכוש אותה זה החלק הקל אבל הבנתי שלתחזק אותה זה סיפור רציני, חלקים ובמיוחד דלק שבלעדיו האוטו לא שווה כלום. אני יתחיל לחפש עכשיו תחליף שהכי קרוב למה שאני רוצה ושגם אני יוכל לתחזק אותו לאורך שנים.

תודה לכולם!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
חבר'ה תודה רבה לכם על כל התגובות, כנראה שאני לא יגשים את החלום שלי PASSAT TURBO כי לירכוש אותה זה החלק הקל אבל הבנתי שלתחזק אותה זה סיפור רציני, חלקים ובמיוחד דלק שבלעדיו האוטו לא שווה כלום. אני יתחיל לחפש עכשיו תחליף שהכי קרוב למה שאני רוצה ושגם אני יוכל לתחזק אותו לאורך שנים.

תודה לכולם!

לאיזה מטרה מיועד הרכב שאתה מחפש?

משפחתית? משפחתית גדולה? משפחתית ספורטיבית? רגיל/אוטומט?

אני בטוח שניתן יהיה לכוון אותך עד כמה שאפשר למכונית שאתה חפץ בה :)

פורסם

אני מחפש מישפחתית גדולה או לפחות סבירה בגודל יש עדיפות לסטיישן.

קודם כל היא חייבת להיות ידנית.

שתהיה עם מנוע 1600 אפשר גם 1800 פשוט אני לא רוצה שתיזלל הרבה דלק.

התקציב הוא מקסימום 60K.

שהתחזוקה והביטוח יהיו סבירים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני לא מצליח לחשוב על אפשרויות רבות אבל אופציית הפאסאט (אפילו סטיישן) שנת 96 או 97

1.8 יכולה להיות מעניינת עבורך.

• תוכן חדש...