Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

ברשותי BX שנת 92 1600 סמ"ק.

בחודש האחרון המזגן עשה לי קצת בעיות ז"א פעם המדחס נכנס לעבודה ופעם לא. החלפתי את המפסק המקורי של המזגן במפסק טוגל חיצוני והבעיה נפתרה לתקופה קצרה.ואז חזר המצב שהמדחס לא נכנס לעבודה (רק שומעים ריליי ממתג היכן שהוא בעומק הדשבורד).

כעזרה ראשונה משכתי כבל מוגן פיוז מהסוויץ ישירות אל המדחס . מהמדחס יוצאים 2 חוטים והגוף משמש מינוס.התחברתי לכבל חום אשר מפעיל את המדחס . החוט השני הוא בצבע ירוק/ צהוב כמו הארקה .

שאלתי היא :

1.מה תפקיד החוט הצהוב ירוק הזה ? האם גם לו אני צריך לספק + או - בהפעלת המזגן?

2. יחידת המרים טורים של המזגן לא עובדת מאז החיווט הישיר שבצעתי למדחס לכן בהפעלה הטורים יורדים ל500 -600 סל"ד איך מתגברים על הבעיה ?איך עוקפים את החיווט המקורי ?

אני מודע לכך שהמדחס עובד רצוף ולא מופסק ע"י טרומסטט .זה פחות חשוב לי .כל עוד המזגן מקרר זה בסדר מצידי

מודה לכם על עזרתכם מראש

אייל שושן

[email protected]

פורסם
ערב טוב לחברי הפורום

ברשותי BX שנת 92 1600 סמ"ק.

הארקה .

שאלתי היא :

12. יחידת המרים טורים של המזגן לא עובדת מאז החיווט הישיר שבצעתי למדחס לכן בהפעלה הטורים יורדים ל500 -600 סל"ד איך מתגברים על הבעיה ?איך עוקפים את החיווט המקורי ?

אני מודע לכך שהמדחס עובד רצוף ולא מופסק ע"י טרומסטט .זה פחות חשוב לי .כל עוד המזגן מקרר זה בסדר מצידי

מודה לכם על עזרתכם מראש

אייל שושן

[email protected]

איל שושן יחידת המגבר טורים המקורי בסיטרואן , עובדת על וואקום ולא על חשמל , כך שאינני מבין מה הקשר לחיווט החשמלי??

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
איל שושן יחידת המגבר טורים המקורי בסיטרואן , עובדת על וואקום ולא על חשמל , כך שאינני מבין מה הקשר לחיווט החשמלי??

בברכה

צביקה

לכן שאלתי אם יש הזרקה או לא.בדגמי ההזרקה זה כמובן ממסר חשמלי שפותח את פרפר המצערת.

אבל יכול להיות שכשהבחור התעסק עם הכבלים אולי הוא ניתק בטעות את צינור הואקום מהקרבורטור.

לגבי אי הפעלת המדחס

פרק את היחידה של המזגן מקדימה (את המכלול השלם של הברזים והמצית וכל העסק)

תעקוב אחרי החוט שיוצא מהמפסק של המזגן.

הוא מתחבר לצמה רצינית שם בפנוכו.

יכול להיות שהמגע רופף.

יכול להיות גם שהמעגל של המפסק המקורי מקצר.

לדעתי,

אל תוותר על החיבור המקורי.

המפסק הזה הוא גם מעין בקרת אקלים

בלעדיו הקירור יפעל על המקסימום כל הזמן.

• תוכן חדש...