Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

החלפת מנוע - משתלם?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה 5 (שנת 2009, 210,000 ק"מ) שהוחלף לה מנוע לפני כשנתיים. מאז הכל היה בסדר, אבל השבוע המנוע שוב הלך בגלל התחממות יתר. אני מניח שאחרי שאחליף שוב מנוע עלולות לצוץ עוד תקלות. אני מניח גם שאף אחד לא ירצה לקנות ממני במחיר נורמלי רכב שעבר 2 החלפות מנוע. עלות ההחלפה (למנוע משומש כמובן) היא 7000 ש"ח. אני מתלבט אם כדאי לי בכלל ללכת על זה או שעדיף פשוט למכור לפירוק ולסגור את הבאסטה.

מה דעתכם?

פורסם

לא ברור מה גרם להתחממות. יומיים קודם הוחלף לו מחשב גיר. יכול להיות שזה קשור למשהו שעשו במוסך אבל אין דרך לדעת..

פורסם (נערך)

כמה תקבל על רכב כזה בפירוק?

לדעתי לא יותר מ3000 שח.

 

ולרכוש רכב כזה תקין יעלה לך לפחות 20-25 אלף

ככה שלהחליף מנטע ב7000 יכול להיות דווקא משתלם.

 

וגם אם תקנה רכב כזה . אף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה תקין 100%

 

 

עריכה אחרונה על ידי om2
  • אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני שעתיים, mim כתב:

לא ברור מה גרם להתחממות. יומיים קודם הוחלף לו מחשב גיר. יכול להיות שזה קשור למשהו שעשו במוסך אבל אין דרך לדעת..

 

רכב זה לא רק מנוע. תחשוב עליו כמקשה אחת, מאזדה 5 זה רכב מעולה, אבל להחליף 3 מנועים ברכב שכזה, זה כבר

מוגזם לפי דעתי. מה גם שאחרי שתשלם 7k על המנוע החדש, יכול להיות שמשהו אחר ילך ואז תגיד לעצמך: "כבר ביזבזתי 7k מה זה עוד 5k" וזה לא ייגמר.

 

אם יש לך את היכולת הפיננסית לרכוש רכב בשנתון יותר גבוה, או אותו רכב במצב טוב יותר, אני ימליץ לעשות את זה.

בנוסף אם יש לך מקום לשמור את הרכב התקול, אתה תוכל להשתמש בו עבור חלקים.

 

המון בהצלחה.

  • אהבתי 1
פורסם

אם חוץ מהמנוע מצב הרכב טוב הייתי מחליף מנוע ונשאר עם הרכב. כמו שכתבו מה שמעניין אותך זה כמה שווה לך הרכב וכרגע הוא עולה לך 7 לעומת 15-20 אל"ש שתצטרך להוסיף אם תמכור לפירוק ותקנה אחר.

בתאריך 20.11.2022 בשעה 21:14, mim כתב:

אני מניח גם שאף אחד לא ירצה לקנות ממני במחיר נורמלי רכב שעבר 2 החלפות מנוע.

ממה שאני מכיר ההנחה שלך לא נכונה. ברכב הזה בק"מ הזה 2 החלפות מנוע זה לא משהו מיוחד שמרחיק הרוכשים.

×
×
  • תוכן חדש...