Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25k, עושה 80ק''מ ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב עד 25k

הכי חשוב לי עלות אחזקה (שקלול של צריכת דלק ואמינות) ואז נוחות, אם גם יהיה קצת כוח מה טוב, אבל לא קריטי.

אני נוסע שעתיים ביום, 40ק''מ כיוון (25000 בשנה), חצי מהזמן בפקקים של מרכז תל אביב.

חשובה לי נוחות, בעיקר של המושב עצמו. 

חשבתי לכיוון של סקודה אוקטביה/פאביה או איביזה אבל הdsg בפקקים של תל אביב מפחיד אותי.

אלטרנטיבות אחרות זה מאזדה 2 או ספייסטאר 

את הספייסטאר אני לא מכיר, המאזדה זריזה ויחסית חסכונית אבל היא לא בדיוק נוחה. 

אשמח לשמוע בעד ונגד או אלטרנטיבות אחרות 

פורסם

הייתי נמנע מגיר dsg שברכב שהולך לבלות רוב הזמן בפקקים.

הספייס חסכונית מאוד והחל מסוף 2014 גם מאובזרת ממש טוב, המושב עצמו קשיח, כך שזה משהו שאתה צריך לבדוק, אמינות טובה.

פחות חסכונית אבל עם מושב נח מאוד יכולה להיות פיגו 208 עם מנוע 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלות חלפים ממוצעת, חבר מחזיק כסאת מאז שנת 2014, הרכב עם 140 אלף, למעט משאבת מים, כמה נורות, ובולמים לא היו בעיות. מאוד מרוצה וחשב להחליף ל 208 אך עם מנוע 1.2 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...