Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שצריך לאשר החלפת ראש?

אם הבלוק מנוע נשאר אותו דבר זה לא מעניין אף אחד מה תעשה איתו,עוד מעט תגיד שצריך לאשר פורטינג ויחס דחיסה.

פורסם

הכל דיבורים בעלמא, כפי שכתבתי (וגם ווידאתי בחיפוש באינטרנט) אין עבור מנועי האאודי בשנים האלו גירסת 16V בכלל.

אם הוא רוצה להשתיל מנוע אאודי חדש יותר - שיבושם לו, זה גם לא חוקי וגם יעלה בערך כפול 5 משווי הרכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אמנם לדגם זה ספציפית במקור אין ראש בעל 16 שס,

אבל לפי מיטב ידעתי לאאודי 80 שנת 87 ומעלה ישנו אותו בלוק אבל ראש בעל 16שס.

השאלה שלי היא לא אם הדבר חוקי או כל דבר אחר-אני שואל האם הדבר אפשרי, טכנית, מכנית,פיסית.?

פורסם

לכאורה משהו שעלול להיות בר ביצוע.

השאלה האמיתית היא אם אתה סתם אוסף מידע לצורך איסוף מידע כי משעמם לך או שאתה באמת מתכוון לבצע החלפה כזו באם הדבר אפשרי.

אני לא מנסה לבאס אותך אבל זה לפעמים די מעצבן כשאנשים מעלים שאלות תיאורטיות שמשתמשים אחרים מתאמצים לענות עליהן סתם בשביל לגלות שמדובר בכלל באיזה ילד שמבזבז להם את הזמן, ואם אתה רציני ובעל יכולות ואמצעים לבצע את ההחלפה, עימך הסליחה.

עצה אחת שיש לי אליך - בדוק את הנושא בפורומים של אודי בחו"ל, אם הדבר ניתן לביצוע מישהו כבר עשה אותו.

מוטי.

• תוכן חדש...