Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש בלון גז 410 ולמלא בעצמי מתי שחסר. 

(יש כ10 מזגנים בסביבתי החלטתי לרכוש כלים וזהו....)

קרר רגיל עולה 900 ש"ח בערך. ויש בלונים ב500 ש"ח. טכנאי אמר לי שהם לא מקוריים או סיניים מה המשמעות בתכלס'.?

פורסם

לא מבין בענין.

אבל עשיתי חיפוש בגוגל:

בלון 1 ב900ש"ח- 13.6K

בלון 2 ב850ש"ח- 11.3K

בלון 3 625 ש"ח- לא כתוב משקל.

בדקת במחירים שאמרת שכולם שווים במשקל?

פורסם

https://hamizug-hanahon.co.il/product/גז-r410/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy google shopping&utm_medium=cpc&utm_term=884&gclid=Cj0KCQjwwfiaBhC7ARIsAGvcPe7Xq7RGhtd47dDSHh80wf6Gfg_Rk4JsUfnBiIqqE7ST33u9VV1INZMaAot8EALw_wcB

480 ש"ח גם לא כתוב משקל.

ראיתי בעוד מקום ב520. 

אבל אתה צודק אבדוק קודם את המשקלים.

אגב נראה לי ש 11.3/13.6 זה ברוטו ונטו (משקל הבלון עצמו)

פורסם
לפני 12 שעות, yd b-4 כתב:

טכנאי אמר לי שהם לא מקוריים או סיניים מה המשמעות בתכלס'.?

הנסיון שלי הוא עם קרר לרכב R134, לפני כמה שנים חיפשתי לרכוש בלון גז, ניסו למכור לי גז לא סיני במחיר כפול ולבסוף רכשתי בלון של גז סיני.

אני לא יודע לומר אם המזגן שלי היה עובד אחרת עם גז אחר, אבל עם הגז הסיני הוא עובד בסדר גמור..

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

חפש את מנועי קרול בחולון, עד כמה שזכור לי המחיר נמוך מ-400 ש"ח כולל מע"מ.
רכשתי ממנו 410, 22 ו-134, חסך לי כבר אלפי שקלים.

• אהבתי 1

abcde

פורסם

דיברתי עם מישהו מהתחום.  בעבר הגז הסיני היה באמת ברמה נמוכה, אבל היום אין שום הבדל בינו לבין האמריקאי.

• אהבתי 1

No worries 8)

• תוכן חדש...