Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא ברור איך לא מדברים על זה, אבל האיחוד האירופאי אישר על איסור מכירת רכבי בעירה פנימית החל מ 2035 באירופה.

כולי תקווה שמדינת ישראל, תשכיל להיערך חשמלית לאירוע הזה, ולא נמצא את עצמנו ללא שקעי טעינה עבור כל אותם רכבים. 

https://www.reuters.com/markets/europe/eu-approves-effective-ban-new-fossil-fuel-cars-2035-2022-10-27/

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק מציין שזה לא איסור על רכבי בעירה פנימית, זה איסור על פליטת CO2

תלוי איך מחשבים את הפליטה יכול להיות עדיין כמה נמכרות

יש כל מיני הקלות ליצרנים קטנים אז זה ימתח גם אחרי 2035 (בהנחה שהחוק הזה באמת עבר והכל)

לא בהכרח חשמלי, עובדים גם על הנעת מימן בזמן האחרון וזה גם בלי פליטת CO2

פורסם (נערך)

מדברים על זה הרבה לא רק באירופה אלא גם פה. זה הולך להשפיע חזק על שוק הרכב בארץ שפועל לפי התקינה האירופאית.

בכל מקרה עוד הרבה לפני זה רוב יצרני הרכב יפסיקו לייצר רכבים מזהמים, אז כבר לא יהיה מה למכור.

למשל רק השבוע מנכ"ל Volkswagen הכריז על יצור של רכבים חשמליים בלבד עד 2033.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם
לפני שעתיים, Sparrow420 כתב:

רק מציין שזה לא איסור על רכבי בעירה פנימית, זה איסור על פליטת CO2

רכבי בנזין ודיזל כידוע פולטים CO2, כך שהמשמעות היא הפסקת מכירת הרכבים המזהמים האלה באופן מוחלט.

פורסם

אנחנו נראה,להערכתי, שינויים גדולים בחברות המייצרות רכבים חשמליים. 

חלק מהחברות הגדולות, שלא השכילו עד היום לפתח פלטפורמה חשמלית, כנראה יבלעו/ייעלמו.

פורד היא אחת מהם.

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 21 דקות, ArikM כתב:

חלק מהחברות הגדולות, שלא השכילו עד היום לפתח פלטפורמה חשמלית, כנראה יבלעו/ייעלמו.

פורד היא אחת מהם.

פורד הקדימו את טסלה בשוק הטנדרים החשמליים. הם יסתדרו.

• אהבתי 1
פורסם

לפורד אין כרגע דגמים חשמליים שמתאימים לשוק האירופי.

וגם דגמי בנזין - קודם חיסלו את מונדאו, אחר כך פוקוס ובסוף את פיאסטה.

נראה כאילו גם בדרך החוצה גם ככה, והתחרות שלהם מול אופל/ווקסהול עומדת להסתיים.

עוד יצרנים שכנראה ייעלמו מאירופה בעקבות המהלך, אלא אם יעשו משהו מאוד מהר - הונדה וסוזוקי. אולי אפילו טויוטה, אם לא יעלו הילוך בחשמליזציה שלהם. וגם ניסן, אם לא ימציאו את עצמם מחדש כמו שהם עשו לפני 15 שנה עם הקשקאי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, פוליטיקאים הם פוליטיקאים בכל מקום. 

מה שיפה אבל, שאם בישראל יזרמו עם איזו הארכה נאמר, אז נזכה לקבל את כל בהגרסאות שבאירופה לא ירצו :)

(בדיחה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

העיקר שהחשמל לטעינה יגיע מתחנות כוח מוזנות בפחם כי יש משבר בינלאומי כלשהו שסגר את הגז.

תכל'ס, זאת הדת/הכת העולמית החדשה. ירוק בכל הכוח ובלי מוח ובלי שום הדרגתיות פרגמטית. בום טראח.

שואל ברצינות כי אין לי מושג: כשמחשבים את ההשפעה של רכב כזה או אחר על הסביבה - זה לא כולל את כל מחזור החיים שלו (ייצור, תדלוק או טעינה, חלפים וכו')?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה הזמן לקנות RAM 1500 TRX לפני שלא יהיה. וב 2035 זה כבר יוכרז אספנות.😊

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

שואל ברצינות כי אין לי מושג: כשמחשבים את ההשפעה של רכב כזה או אחר על הסביבה - זה לא כולל את כל מחזור החיים שלו (ייצור, תדלוק או טעינה, חלפים וכו')?

אין לי מושג, לא מכיר את המספרים.

הדבר היחיד שאני בטוח לגביו הוא מה שקורה עכשיו בגרמניה, בעקבות צירוף המקרים המשובב של סגירת תחנות כוח גרעיניות (הירוקים מכים שוב) ושל הגז הרוסי - שורפים פחם. או ליתר דיוק, גם שורפים פחם, גם מעלים את מחיר החשמל, גם מגבילים לתעשייה וכיו"ב. כדור שלג. גרמניה ב-2022 מזהמת *יותר* מבעבר.

אני כן חושב שצריכים לכוון ל-100 אחוז מכוניות חשמליות בעתיד אבל להגיע לשם במדרגות הרבה יותר מתונות. אה, ולחזור לגרעין, עם הטכנולוגיה ויכולות הניטור של היום יש פה פוטנציאל אדיר להקמת תחנות כוח קטנות , יעילות יותר ועם סיכון אפסי. אבל מחבינת יח"צ זה כבר מאבק קשה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

לפורד אין כרגע דגמים חשמליים שמתאימים לשוק האירופי.

694 (694×411)

היי.

אפילו קיבלת עם לוחית רישוי הולנדית.

מכיוון שהרכב נמכר סבבה, ונשמע שהוא יחסית בסדר, אני סומך עליהם שיצליחו לשכפל אותו לדגמים אחרים.

מה שכן הם מבטלים את הפיאסטה, ואני מקווה שבמקומה יביאו E-אסטה חדשה או משהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אנחנו עכשיו בעונת הדיווחים לבורסה האמריקאית.

בדיווח של פורד יש התייחסות ספציפית לרכבים חשמליים. יש להם קושי גדול בייצור המכוניות.

אם לייצר קשה להם, תאר לך כמה קשה לעשות upscale לייצור המוני.

אגב, היה להם סטרט אפ של נהיגה אוטונומית. הם ויתרו עליו...

יהיה "סדר חדש" בענקיות הרכב. 

פולסטר מייצרת ובקצב טוב, הסיניות מייצרות, טסלה מייצרת.

התעשיה "הישנה" מתקשה מאד, אולי החוק הזה יכריח אותם להתקדם. 

מי שלא יצליח להתאקלם למצב החדש, פשוט יעלם

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 33 דקות, ArikM כתב:

בדיווח של פורד יש התייחסות ספציפית לרכבים חשמליים. יש להם קושי גדול בייצור המכוניות.

אם לייצר קשה להם, תאר לך כמה קשה לעשות upscale לייצור המוני.

בוא תביא מקור.

כול מה שאני מצאתי זה שהם עדיין במסלול (ולא באיחור) למטרה שלהם של ייצור 600K רכבים חשמליים בשנה בסוף 2023.

לפני 35 דקות, ArikM כתב:

יהיה "סדר חדש" בענקיות הרכב. 

פולסטר מייצרת ובקצב טוב, הסיניות מייצרות, טסלה מייצרת.

התעשיה "הישנה" מתקשה מאד, אולי החוק הזה יכריח אותם להתקדם. 

אתה חושב? למה אתה חושב ככה?

איזו תעשיה ישנה מתקשה מאוד? BMW לא מייצרת חשמליות? מרצדס? אולי VAG בלי חשמליות? PSA?

זה שאולי אתה לא רואה אותן בישראל, לא אומר שזה המצב באירופה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...