Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג סאונד ב C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 
לא ככ אהבתי את הסאונד ברכב הזה. 

מחפש המלצה להחלפת הרמקולים הקדמיים בדלתות.

כמו כן , אם יש המלצה למגבר וסאב שבאים מתחת למושב. 

תקציב - רמקולים עד 1500 ש"ח 

מגבר וסאב - 2000 ש"ח 

אני נוסע המון עם ציוד , כך שלא יוכל להרשות לעצמי לתפוס את הבגאז . 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לך שם רמקולים בגודל 6.5 מקדימה עם מגבלת עומק 

כך שרצוי ללכת על רמקול SLIM עם מגנט שטוח בעל עומק התקנה נמוך.

הייתי הולך על הצעה כזאת:

סאב אקטיבי של פיוניר מתחת למושב Pioneer TS-WX400DA

מגבר 4 ערוצים טוב Infinity Reference 3004A

סט קומפוננט SLIM איכותי Focal PS 165 FSE

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, AUDIO KING כתב:

סאב אקטיבי של פיוניר מתחת למושב Pioneer TS-WX400DA

מגבר 4 ערוצים טוב Infinity Reference 3004A

סט קומפוננט SLIM איכותי Focal PS 165 FSE

למה אתה מתכוון כאן? למה נדרש 4 ערוצים אם זה סאב אקטיבי....?

איך מחברים?

פורסם

אני בעבר התקנתי ברכב האישי שלי סאב שטוח של אלפיין מדגם PWE-S8 

הוא 8 אינטש שמחליק מתחת למושב ומה שטוב בו זה שהתיבה היא ממתכת והיא יצוקה, כבדה. 

העניין הוא שכל הפתרונות מהסוג הזה - הם פשרה. הוא לא יורד מספיק נמוך ולא עולה גבוה מספיק וכשהוא ללא חיתוך גם מלמטה - הוא בקלות ישמע כבר מאוד מאולץ עד מעוות. וזה עוד סאב אקטיבי טוב שזכה לפרסים. 

במקרה שלי - בכוונה רציתי רק השלמה של תדרים נמוכים וחיברתי אותו דרך DSP - פרוססור בקיצור - אז יכלתי לחתוך אותו צר בין 40-60 וזה גרם לו להשמע טוב, יותר מסביר למען האמת - רק שבד"כ מי שכבר ישקיע בDSP וכוונים- מראש סאב אקטיבי לא יהיה הפתרון שהוא מחפש. 

השאלה היא רק אם זה בסופו של דבר עדיין פתרון שאתה מחפש ומעוניין בו? 

החיבור הוא בד"כ - או שיש לHU שלך יציאה מוגברת לסאב (או פשוט יציאה מוגברת) או שמחברים מנחת על קו הרמקולים מבלי לנתק אותם (אם זה רמקולים דרך הHU המקורי) ומשם מתחברים למגבר של הסאב האקטיבי. 

מאידך - מנסיוני האישי בשנים האחרונות -

אני יכול לאמר לך שאפילו רמקול 6.5 אינטש בדלתות אם תושיב אותו על ערוץ הגברה חזק מספיק וגם תבודד היטב את הדלת אקוסטית יתן לך מספיק תדרים נמוכים בצורה כזו שסאב אקטיבי שכזה - לא יוסיף לך דבר. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 48 דקות, lanosforce כתב:

אני בעבר התקנתי ברכב האישי שלי סאב שטוח של אלפיין מדגם PWE-S8 

הוא 8 אינטש שמחליק מתחת למושב ומה שטוב בו זה שהתיבה היא ממתכת והיא יצוקה, כבדה. 

העניין הוא שכל הפתרונות מהסוג הזה - הם פשרה. הוא לא יורד מספיק נמוך ולא עולה גבוה מספיק וכשהוא ללא חיתוך גם מלמטה - הוא בקלות ישמע כבר מאוד מאולץ עד מעוות. וזה עוד סאב אקטיבי טוב שזכה לפרסים. 

במקרה שלי - בכוונה רציתי רק השלמה של תדרים נמוכים וחיברתי אותו דרך DSP - פרוססור בקיצור - אז יכלתי לחתוך אותו צר בין 40-60 וזה גרם לו להשמע טוב, יותר מסביר למען האמת - רק שבד"כ מי שכבר ישקיע בDSP וכוונים- מראש סאב אקטיבי לא יהיה הפתרון שהוא מחפש. 

השאלה היא רק אם זה בסופו של דבר עדיין פתרון שאתה מחפש ומעוניין בו? 

החיבור הוא בד"כ - או שיש לHU שלך יציאה מוגברת לסאב (או פשוט יציאה מוגברת) או שמחברים מנחת על קו הרמקולים מבלי לנתק אותם (אם זה רמקולים דרך הHU המקורי) ומשם מתחברים למגבר של הסאב האקטיבי. 

מאידך - מנסיוני האישי בשנים האחרונות -

אני יכול לאמר לך שאפילו רמקול 6.5 אינטש בדלתות אם תושיב אותו על ערוץ הגברה חזק מספיק וגם תבודד היטב את הדלת אקוסטית יתן לך מספיק תדרים נמוכים בצורה כזו שסאב אקטיבי שכזה - לא יוסיף לך דבר. 

תודה עזרת מאוד 
אני לא מחפש סאב אם אין את החוויה שלו.
ראיתי שהם נהיו פופולארים היום אז תהיתי אם זה טוב באמת. 

מישהו ניסה לשים סאב על המושב האחורי או ברגליים של אחד המושבים האחוריים? 

אשמח להמלצות / רעיונות . 
אני מאוד אוהב את התחושה של סאב טוב ברכב , אבל בגאז עמוס בציוד ולא רוצה לחסום אותו . 

פורסם
לפני 15 שעות, V6 כתב:

למה נדרש 4 ערוצים

בסטאפ הנוכחי לא נדרש 

בתאריך 24.10.2022 בשעה 12:07, zaki555 כתב:

וסאב שבאים מתחת למושב.

הסאב הזה נותן לך באס שמזכיר רמקולים 6X9 זה לא נותן לך אפקט סאב בגודל מלא.

אבל זה הרבה יותר טוב מאופציה בלי. לנוכח הדרישות ובמידה ואתה יכול להניח 

סאב ברגליים של המושב האחורי תקבל תוצאה טובה יותר.

• מעניין 1
פורסם
לפני 5 שעות, AUDIO KING כתב:

בסטאפ הנוכחי לא נדרש 

הסאב הזה נותן לך באס שמזכיר רמקולים 6X9 זה לא נותן לך אפקט סאב בגודל מלא.

אבל זה הרבה יותר טוב מאופציה בלי. לנוכח הדרישות ובמידה ואתה יכול להניח 

סאב ברגליים של המושב האחורי תקבל תוצאה טובה יותר.

תודה רבה , יכול להתקין ברגליים של המושב האחורי . 
על מה ממליץ ?

והאם מכיר מתקינים מומלצים באיזור המרכז ? 

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך על הסאב הזה.

https://www.google.com/search?q=סאב+וופר+10+KICKER+בתיבה+מקורית&sourceid=chrome&ie=UTF-8

מדובר בסאב 10 בתיבה פורט דקה מקורית 

הוא יעבוד טוב מאוד עם הציוד שכבר המלצתי לך עליו.

אבל תבדוק קודם מיקומים לפי המידות :

• Enclosure Dimensions: 4" TD x 7-5/8" BD x 21-1/2" W x 15" H

אתה יכול לשקול גם דגם TCWRT84

או אף דגם TCWRT674

שניהם מעולים עם תיבה קטנה 

מדובר בסאב + רדיאטור פסיבי .בתיבה מקורית.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

אפרופו עוד מוצרים שאני אציע לבחון - הם הסאב וופרים מבית MATCH - נמכרים ע"י ספונסר הפורום ESIMPEX 

caraudio.co.il

וגם תבחן מוצרים כגון JL MICROSUB וגם הסאב וופרים המוגברים מבית אודיסון - סדרת פרימה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...