Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה כביש 2

מאזדה 3 A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי כמה מעל המותר.

כמה שזכור לי עד 10% היא לא מצלמת.

וגם על איזה מצלמה אתה מדבר, חלק דחלילים, חלק לא מצלמות מהירות אלא עין הנץ

.

פורסם

אני מקווה שהיא כן צילמה - בקטע הזה, גם כך המהירות המותרת היא 110 וזה לא מעט על כביש ללא שוליים וללא שום מרווחי בטיחות עם 2 מסלולי נסיעה....

לנסוע שם 140 זו חוסר אחריות עבריינית.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
לפני 32 דקות, ליסינג בצער כתב:

אני מקווה שהיא כן צילמה - בקטע הזה, גם כך המהירות המותרת היא 110 וזה לא מעט על כביש ללא שוליים וללא שום מרווחי בטיחות עם 2 מסלולי נסיעה....

לנסוע שם 140 זו חוסר אחריות עבריינית.

נראה לי המהירות שם זה 100

פורסם (נערך)

140 כל מצלמה תצלם 

ההבדל במהירות המותרת זה כמה קנס והאם יהיו נקודות

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

במהירות מופרזת בין 21-30 קמ"ש מעל המותר העונש הוא דוח קנס 750 ₪ עם 8 נקודות. במהירות מופרזת בין 31-40 קמ"ש מעל המותר העונש הוא דוח קנס 1500 ₪ עם 10 נקודות. במהירות מופרזת של 41 קמ"ש ומעלה הנהג צפוי לעונשים של פסילה מנהלית של קצין משטרה 30 ימים – דוח הזמנה למשפט עם 10 נקודות

.

פורסם

בקטע המדובר יש שתי מצלמות - גם לכיוון צפון וגם לכיוון דרום. בשני הכיוונים בקטע זה המהירות המותרת היא 110 ולמיטב ידיעתי שתי המצלמות פעילות (ובד"כ כשאני נוסע שם הרבה נהגים מאטים ל- 90-100 ולפעמים גם ל-80 בגלל המצלמות אבל זה כבר סיפור אחר...)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 5 דקות, motior כתב:

בקטע המדובר יש שתי מצלמות - גם לכיוון צפון וגם לכיוון דרום. בשני הכיוונים בקטע זה המהירות המותרת היא 110 ולמיטב ידיעתי שתי המצלמות פעילות (ובד"כ כשאני נוסע שם הרבה נהגים מאטים ל- 90-100 ולפעמים גם ל-80 בגלל המצלמות אבל זה כבר סיפור אחר...)

אין סיכוי שבמקרה הם לא עבדו?

• תוכן חדש...