Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, ac cobra כתב:

אם אנשים רכשו בארץ את הניסאן ג'וק.... ירכשו גם את זה....

אם שואלים אותי, אני מעדיף את זה.

ניסן ג׳וק אני אקנה אולי אם יצמידו לי אקדח לראש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, PriceDevil כתב:

והנה היא עם לוחית רישוי צהובה:

מעניין שהיא עדיין לא רשומה - אולי לוקח זמן לעדכן את הDB של משרד הרישוי

https://meshumeshet.com/c/16300303

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
בתאריך 14.10.2022 בשעה 08:38, רועי5 כתב:

רכב ברוחב מעל 1.80, גובה 1.60 ואורך 4.23, גדול יותר מאודי Q2 והרבה יותר מסוזוקי קרוסאובר הוא בעצם קטן וצפוף יותר ממזדה 2 ומיצובישי ספייסטאר ולמה, כי תא המטען שלו קטן יותר ולכן הוא סופר מיני למרות שמידותיו החיצוניות הן כמו של ג'יפון. מכל מלמדי השכלתי.

לא משווה לאודי, אבל הרכב הזה קצר באיזה 8 ס"מ מהסוזוקי  אם כי טיפה יותר רחב. ולפי המפרט תא המטען שלו דומה לתא הכפפות האחורי של הסויפט מהדור הקודם, זה שהספיק בדיוק לקניה חצי שבועית ברמי לוי. בסוזוקי קרוס תא מטען בגודל כפול (עד המדף).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.10.2022 בשעה 10:24, Uri-G כתב:

טויוטה כבר הכריזה על הפסקת ייצור בקרוב של הפריוס וכמו שאמרת פלטפורמה של 2015

?

הנה > טויוטה צפויה להציג עד סוף השנה פריוס חדשה - cartube 

אגב, רכב ממש יפה לטעמי, אשמח אם השכנים יקנו כזה...

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 10 שעות, לב טוב כתב:

?

הנה > טויוטה צפויה להציג עד סוף השנה פריוס חדשה - cartube 

אגב, רכב ממש יפה לטעמי, אשמח אם השכנים יקנו כזה...

היבואן הישראלי החמדן בוודאי יצמיד לה מחיר של 180K .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ברור שתגיע ל 190 , 180זו גירסאת הבסיס ההיברידית , הפלאג אין לדעתי תגרד את ה 200 מלמטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי היום אחת על כביש החוף. באופן (לא) מפתיע  - אותה אחת שהתמונה שלה פורסמה כאן... היא היחידה בארץ כרגע?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ג'וני סמית', עיתונאי רכב בעל ערוץ יוטיוב מושקע וחובב מוצהר של מכוניות חשמליות (בין היתר), העלה סקירה\מבחנון בערוץ שלו. הוא לא ידוע כאחד שנמצא בכיס של היצרנים, ככה שהביקורת החיובית שלו משמעותית פי כמה כשזה בא ממנו:

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • מעניין 1
פורסם

מפתיע.

זה רכב הסיני ה"עממי" הראשון שראיתי שיש לו אופי.

אם היו מעלימים את הסמל הייתי מנחש שזו חשמלית חדשה של פיאט איטליה....

משהו סיני מרענן וצעיר סוף סוף בים הג'יפונים הג'נרים או הוולגרים שהם שולחים לכאן.

• מעניין 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רק שיביאו את זה בצבעים יפים, לא רק לבן/שחור/כסוף/תכלת

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...