Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאמי המבוגרת יש ככה"נ פנצ'ר קטן שגורם לדליפה מאד איטית של אוויר מאחד הצמיגים. הייתי רוצה להפנותה לפנצ'ריה הגונה שלא תספר לה שהקרבורטור נפל לתוך הרדיאטור ועכשיו צריך להחליף את ארבעתם. פשוט שימצאו את התקר ויתקנו אותו תמורת מחיר סביר.

אם למישהו בקהל הייתה חווייה מוצלחת לאחרונה עם שירות דומה איפשהו בין כפ"ס לעמק חפר - אשמח לשמוע.

מודה לכם מראש.

פורסם

יש לי נסיון טוב עם הפנצריה בכניסה המזרחית לתל מונד.
פעמים נזקקתי לשרות מהם ופעמים טופלתי ביעילות ובלי סיפור פוגי.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 30.9.2022 בשעה 16:40, סולל הדרך כתב:

יש לי נסיון טוב עם הפנצריה בכניסה המזרחית לתל מונד.
פעמים נזקקתי לשרות מהם ופעמים טופלתי ביעילות ובלי סיפור פוגי.

נשארה לך במקרה חשבונית עם שם המוסד? או שאולי תוכל למצוא אותם (בערך) על המפה ולשתף מיקום?

פורסם
לפני 31 דקות, Derish כתב:

נשארה לך במקרה חשבונית עם שם המוסד? או שאולי תוכל למצוא אותם (בערך) על המפה ולשתף מיקום?

ביתן מרקט - תל מונד
+972 1-700-557-755
https://maps.app.goo.gl/2Aw3shH42ijxbvzd8?g_st=ic

F3B8606C-2545-4471-B02C-6C9A53FA2A24.png

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכ"ש - בתום ההתייעצות כאן פנינו לצמיגי אורון, שבדקו את הצמיג הבעייתי ואמרו (בצדק) שדורש החלפה במקום תיקון. היות וממילא תכננו להחליף את כל הרביעיה בקרוב, אמא שלי שאלה מה יש להם להציע, וקיבלה אופציות של מותג סיני יקר למדי ומותג איכותי יותר יקר ממש. היות ותכננתי נסיעת עבודה לישראל בעוד מספר שבועות החלטנו לדחות את ההחלפה, והטכנאים בפנצ'ריה הרכיבו חזרה את הגלגל הבעייתי ללא תשלום.

כאשר הגעתי לארץ עשיתי את סקר השוק שלי ב-Tires4U ו-TireClub, שם לא פגשתי את צמיגי אורון אבל רשמתי כמה דגמים שמתאימים לנו. לאור ההמלצות והשירות הטוב שקיבלנו, הרמתי להם טלפון בכ"ז כדי לבקש הצעת מחיר, ותוך זמן קצר אכן חזרו אליי עם הצעות לא-הכי-זולות אבל הוגנות בהחלט. הצעתי לשלם חלק מהסכום מראש, איש הקשר שלי שם (אבישי) אמר שאין צורך, ותוך שלושה ימים רביעיית הפאלקנים שביקשתי הייתה במקום. ההרכבה הייתה זריזה ונקיה למדי, אולם אחד הטכנאים היה די אלים וחסר זהירות עם השלכת גלגלי הסגסוגת שלנו על הרצפה לאחר פירוקם. לא בעיה גדולה בסקודה חבוטה בת 11, אבל אם הוא היה עושה את זה עם אאודי חדשה, המעסיק שלו היה חוטף תביעה של אלפיים שקל על הג'אנט השרוט.

בסה"כ אני מרוצה מהשירות שקיבלתי במונחי ישראל/נתניה, יעיל ומסודר עם חשבונית והכל. מצד שני, קשה שלא לשים לב להבדלים בגישה כאשר אני דיברתי איתם, ביקשתי הצעות לדגמים ספציפיים ופיקחתי על העבודה, מול השיחה שהייתה להם עם אימי בביקור הראשון ובה ניסו למכור לה סחורה פחות איכותית במחיר גבוה. אני עדיין ממליץ עליהם כעסק, אבל לא בעיניים עצומות - מי שעושה את שיעורי הבית שלו ומגיע מוכן יקבל שם שירות איכותי ללא הפתעות או קומבינות.

• תוכן חדש...