Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לבת שלי סוזוקי סוויפט 2015, ברכב יצא ממש טוב בבדיקה אבל יש המון שריטות, דפיקות קטנות כמעט בכל מקום.

במוסך סוזוקי ולא משנה איפה דרשו 3000 ש"ח ל - 2 דלתות כנף וטמבון אחורי, וראיתי לפני שבוע בחדשות שבטירה לדוגמא אפשר פחחות וצבע כללי באזור 3000 עד 3500 ש"ח ושעושים עבודה לא רעה בכלל.

אשמח לקבל המלצות מניסיון הפורום כאן,

תודה,

בריאן 

פורסם

תשמע, בגדול - אני יודע שזה לא מה ששאלת, אבל אם אתה לא חייב - אל תצבע את הרכב. בטח לא את כולו.

שריטות יהיו עוד. אני הייתי משחרר.

אבל אם החלטת - שאתה לא משחרר ואתה רוצה בכל זאת.

אז לגבי הצביעה בטירה - 

אני עשיתי אצל כושי פחחות וצבע -

https://www.facebook.com/paintingcar1/

הוא משתמש בצבעים של PPG והצביעה היא בתנור. 

המחיר היה אטרקטיבי והתוצאה הייתה בסדר. גם אחרי כמה שנים.

אני רק אציין שהתוצאה לא הייתה מושלמת, אבל היא הייתה טובה יותר מתוצאות של פחחים בארץ - כולל מוסכים מרכזיים וראשיים של מותגים לא זולים.

פשוט, אתה צריך לתפוס אותם שאין להם הרבה עומס ויש להם סבלנות לשבת על הרכב ולתאם ציפיות.

3000 לרכב שלם נשמע לי די זול, אפילו זול מדי - זה אומר תוצאה על הפנים הרבה פעמים.

פורסם

הייתי בודק עם דיטיילר, האם ניתן להוריד חלק מהשריטות והנזקים בעזרת פוליש ואולי תיקון נקודתי איפה שאפשר.

אם יש מקומות שהמצב שלהם ממש גרוע, אז הייתי שוקל לבצע תיקון פחחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...