Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי משכירים דירה בשכונת מצוקה בפריפרייה, זאת אומרת אין בדיוק ביקושי שיא. 

פעם אחת נפלו על זבל שלא שילם והשאיר נזקים, ברח ממנה אחרי שקיבל צו פינוי לאחר חצי שנה. 

פעם שניה שוכרים ששילמו אבל היה לא מעט בעיות עם התשלומים. 

בשני המקרים השוכרים היו ניראים הגונים ובסדר. והגיעו אחרים שהיו ניראים מאוד מפוקפקים ונפסלו ישר. 

אני יכול לבקש תלוש משכורת אחרונים או משהו כזה, אבל אני מפחד שזה סתם ירתיע ואנשים יפסלו. האם זה משהו מקובל? מה עוד אפשר לעשות? 

פורסם

למשל.

ספציפית אני לא מכיר, צריך לבדוק בדיוק מה הם נותנים. יש עוד חברה בשם diff-rent, גם לא מכיר.

רעיון נוסף הוא להזמין דו"ח אשראי צרכני, או לבקש מהשוכר דו"ח עצמי.

אנחנו מבקשים משוכר או תלושי שכר + 2 ערבים בעלי הכנסה, לחלופין מי שלא רוצה לחלוק מידע אישי - ערבות בנקאית לשלושה חודשים. גם אנחנו בתור שוכרים תמיד מתבקשים להציג תלושי שכר, וגם ערבות בנקאית / פקדון מזומן.

באיזורים פחות מבוקשים קשה לדעת איך זה הולך. תנסה, אם יזרקו אותך מכל המדרגות תעשה חישוב מסלול מחדש.

הערכה שלי, אם המחיר אטרקטיבי ימצא השוכר שיספק ערבות בנקאית.

בכל מקרה, אל תקח שוכר שלא יכול לספק צ'קים בעצמו על שמו. זה פעמון אזהרה.

חפש פסקי דין נגד שוכר פוטנציאלי. בדוק שלא נמצא ברשימת חשבונות מוגבלים חמורים.

מעבר לזה, רק להזמין דו"ח אשראי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, davemustaine87 כתב:

אני יכול לבקש תלוש משכורת אחרונים או משהו כזה, אבל אני מפחד שזה סתם ירתיע ואנשים יפסלו. האם זה משהו מקובל? 

לא מזמן ידידה שלי שכרה דירה בעיר בפריפריה, אפילו לא בשכונת מצוקה, אבל יש באותה עיר שכונות מצוקה. 

בעל הדירה דרש ממנה להביא ערב + 3 תלושי משכורת של הערב + חתימה על שטר חוב בגובה 3 תשלומי שכירות חודשיים.

הבחורה נראית בסדר גמור, עובדת בעבודה מסודרת והכל.  במקרה אני חתמתי לה על ערבות. 

בלי זה בעל הדירה לא היה מוכן לחתום על חוזה, כנראה למוד ניסיון משוכרים קודמים. 

אז, כן זה בסדר. 

• תוכן חדש...