Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה עם כל זה שנכנס, יחד עם השמש, בשעת הצהריים שבה אני יוצא מהעבודה?... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צל של בניין, מעולה.

אם אני יודע שאחנה למשל מ10.00 עד 17.00, אני עושה חישוב איפה הצל יהיה אחר הצהריים ולפעמים יוצא שצריך לחנות בצד שהוא בבוקר בשמש.

אם הצל הוא של עץ, עדיף לוותר כי אחר כך תעבוד קשה לנקות לשלשת, שרף ופירות של העץ.

• אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

בינתיים המזגן מקפיא לי את הידיים. מנמיך את עצמת המאוורר, הידיים עדיין קופאות, הפנים עדיין מזיעות. מוצא תנוחת נהיגה של ערס כדי שהידיים לא יקפאו.

בשביל הסקרנות, איזה רכב מוציא לך כזה קור מקפיא כאשר בחוץ כל כך חם?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, amosbmw כתב:

צל של בניין, מעולה.

אם אני יודע שאחנה למשל מ10.00 עד 17.00, אני עושה חישוב איפה הצל יהיה אחר הצהריים ולפעמים יוצא שצריך לחנות בצד שהוא בבוקר בשמש.

אם הצל הוא של עץ, עדיף לוותר כי אחר כך תעבוד קשה לנקות לשלשת, שרף ופירות של העץ.

הפתרון הכי טוב שיש לי בעבודה כרגע 🤣

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

תעבוד עד סוף היום יא עצלן. מי יוצא בצהריים מהעבודה?

אה... סטודנט שעובד ב-3/4 משרה במקביל ללימודיו ויוצא סביב 15? ניחוש פרוע, סתם זורק.

לפני 17 שעות, אליעזר כתב:

איזה רכב מוציא לך כזה קור מקפיא כאשר בחוץ כל כך חם?

כשהפורטים של המזגן ממוקמים בצורה זוועתית, בשילוב עם ברווז גבוה, ואין ברירה וצריך לכוון את הפורטים כך שזרימת האוויר תעבור דרך כפות הידיים בדרך לפרצוף- כמעט כל רכב (למעט מסתבר מאזדהיינת 3 שנת 2005 ברוך שפטרנו מעונשה של זאת).

נוכחי- לאנסר 2016.  מזגן לא רע בכלל. 

הקודם- לאנסר 2008. חשבתי שהמזגן שלו היה לא רע בכלל, עד לנוכחי שהוא יותר טוב :lol:

פורסם

האמת - אחד הפתרונות הכי טובים למזג אוויר חם, זה לקנות אוטו בצבע לבן.

אני לא האמנתי בזה, אבל מסתבר שזה שיפור עצום, גם אם האוטו עמד על היום בשמש ישירה, למזגן לוקח פחות מחצי דקה לקרר את האוטו, כשהוא על 21 מעלות במצב auto.

או זה, או שזה הצבע הלבן של מאזדה 3, שהוא סוג של מטאלי, או שזה המזגן של מאזדה, שהוא לא פחות ממעולה.

בתאריך 30.8.2022 בשעה 10:28, ברווז כתב:

הקודם- לאנסר 2008. חשבתי שהמזגן שלו היה לא רע בכלל, עד לנוכחי שהוא יותר טוב

בלאנסר קלאסיק שהייתה לי, פקדי המזגן מכניים עבדו ככה שאי אפשר היה לכוון את הטמפרטורה שלו.

היה מזגן מאוד חזק, אבל הוא היה דו-מצבי - או כבוי או דלוק.

החימום עבד בצורה בינארית גם כן - או כלום או כבשן להתכת פלדה.

בתאריך 30.8.2022 בשעה 10:28, ברווז כתב:

למעט מסתבר מאזדהיינת 3 שנת 2005 ברוך שפטרנו מעונשה של זאת

בזאת של 2018 המזגן מעולה - הפרידה מפורד עשתה רק טוב למאזדה.

בפוקוס/מונדאו כנראה שהיה את אותו המזגן האסטמתי שהיה בדור הראשון של מאזדה 3, שלקח לו שנתיים לקרר את האוטו.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

אחד הפתרונות הכי טובים למזג אוויר חם, זה לקנות אוטו בצבע לבן.

ואם הוא מפיברגלס זה בכלל שוס.

הרום כרמל שהיתה לי אף פעם לא התחממה יותר מהסביבה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

הרום כרמל שהיתה לי אף פעם לא התחממה יותר מהסביבה.

עד שאכל אותה גמל.

• מצחיק 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

בלאנסר קלאסיק שהייתה לי, פקדי המזגן מכניים עבדו ככה שאי אפשר היה לכוון את הטמפרטורה שלו.

היה מזגן מאוד חזק, אבל הוא היה דו-מצבי - או כבוי או דלוק.

החימום עבד בצורה בינארית גם כן - או כלום או כבשן להתכת פלדה.

מכאניים גם אצלי, אבל עם כיוונון של קור וחום. אולי אצלך פשוט לא עבד הבורר משום מה. 

בכל מקרה, אצלי הקור (מבחירה, לא בגלל תקלה ברכב...) הוא בינארי גם כן- מקסימום קור, תמיד. רק עצמת המאוורר משתנה. 

לגבי חימום, כנראה שהזדקנתי ולעיתים אני מפעיל אותו בחורף :shock::lol:, על עצמה נמוכה יחסית.

בקלאסיק הפעלתי את החימום רק פעם אחת למיטב זכרוני, ואני כבר לא זוכר מה היה המצב.

• תוכן חדש...