Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצא בשלבי בירור על רכישת יונדאי איוניק 2019 הוצע לי באחד מהחברות הגדולות רכב מליסינג בהיסטוריית טיפולים כתוב שנורת מנוע דלקה ניסו להחליף כמה חלקים ולבסוף הוחלף המנוע ביונדאי, הבנתי שהמנוע שהורכב אינו חדש. רציתי לשאול. 1. האם בעצם החלפת מנוע יכולה להעיד על בעיה כללית במערכות שונות ברכב (שלא הוחלפו, ויתכן ויגרמו שוב תקלות), או לא. 2. בנוגע למנוע ה"חדש", האם יש מה לבדוק בו, והאם יש איך לבדוק זאת. 3. האם זה שיונדאי בעצמה ביצעה את ההחלפה נותן רוגע ביחס לתקינות ולטיב?

בתודה מראש לכל מי שיעזור לי. 

פורסם

לא בהכרח, אם כי הייתי מחפש אחרת שלא החליפו לה מנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החלפת מנוע במחוזותנו נובעת בעיקר מ"עצלנות" שלא לאמר חוסר יכולת או כדאיות מבחינת זמן לאתר ולהחליף את הגורם לכשל. 

זה שהיבואן בוחר לשים מנוע משומש רק מעיד על הרצון לחסוך לעצמו התעסקות.

לך כקונה זה מרתיע כי אולי אתה תשתכנע אבל הבא אחריך לא יקנה אף הסבר והמחיר/סחירות יהיה בהתאם.

יש אלפי איוניק בשוק, חפש אחת אחרת שתתאים לך ללא הסטוריה "בעייתית".

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה בעיקר מעיד על בעיה במנוע שהוחלף. 

כמו שציינו לפני - שחרר את הרכב הספציפי. יש אלפי איוניק יוצאות ליסינג שלא הוחלף להם מנוע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 27.8.2022 בשעה 19:36, discoTD5 כתב:

זה בעיקר מעיד על בעיה במנוע שהוחלף. 

כמו שציינו לפני - שחרר את הרכב הספציפי. יש אלפי איוניק יוצאות ליסינג שלא הוחלף להם מנוע. 

מצד אחד זה אולי "כתם" לרכב בן 3 ומצד שני,אם החליפו מנוע מהניילונים בחברה ובמחיר המתאים (קצת יותר אטרקטיבי מרכב מקביל אחר) לא חושב שהייתי פוסל על הסף- הייתי בודק מעט בציציות אבל,לטעמי הסיבה היא בוצה במנוע וזה אומר,שלא הקפידו על טיפולים בזמן וזו כבר בעיה.

בדיקת הסטורית טיפולים ככל שקיימת +סוג המנוע שהורכב תתן תשובה שתטה את הכף באופן יותר ברור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...