Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי צמיג שלחץ האויר בו יורד לאט אך בקביעות (נגיד PSI 1 ביומיים בערך)  ובסופו של דבר מערכת ניטור לחץ אוויר מתחילה להתריע על חוסר אויר בגלגל (ואכן בדיקה עם מד לחץ מראה שיש ירידת לחץ בצמיג הזה לעומת צמיגים אחרים ברכב). פניתי לפנצ'יריה , הכניסו את הגלגל לאמבטיית מים ולא ראינו בועות. נאמר לי שהכל תקין , אין שום פנצ'ר ושלחו אותי לדרכי . האוויר ממשיך לצאת, פעם בשבוע אני מנפח כמה PSI וכך זה ממשיך.  

מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לאתר את מקום בריחת האוויר ? הצמיגים חדשים של מישלן (בני חודשיים) , בצמיג המדובר היה פנצ'ר  שתוקן - יכול להיות שהתיקון לא בוצע כאוי והאוויר בורח משם אבל מצד שני איך יכול להיות שלא רואים בועות? אם החור ממש קטן יכול להיות שיש להשאיר את הצמיג באמבטיה לזמן ממושך יותר ?

עריכה אחרונה על ידי igor8s
..
פורסם

בריחה כזאת איטית קשה לראות באמבטיה.

צמיגים בני חודשיים, רק בצמיג שתוקן תקר יש ירידת לחץ אוויר - יכול להיות בהחלט תיקון לא מושלם. הייתי מתחיל מבדיקת התיקון. 

לרכב יש ג'נט מתכת? יכול להיות שהג'נט קיבל מכה? 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 59 דקות, vladclar כתב:

הייתי מתחיל מבדיקת התיקון. 

זה משהו שאפשר לראות ויזאולית בחלק הפנימי של הצמיג ? הרי הפאנצ'רמאכר יגיד שאם לא רואים בועות אז הכל מושלם.

לפני כשעה, vladclar כתב:

יכול להיות שהג'נט קיבל מכה

ג'אנט נראה שלם

לפני 54 דקות, TZR84 כתב:

ניסו להחליף את הונטיל?

לא, מאותה הסיבה - כשהכנסו לאמבטיה לא היו בועות מעל הונטיל

פורסם

קח הימור פרוע…

לפרק צמיג מהג׳אנט, להחליף פטריה ישנה כולל ניקוי מקדים של פנים הצמיג ולבסוף להחליף ונטיל.

הכל ביחד כ-50₪ אלא אם יחייבו ונטיל.

• רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תוכן חדש...