Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף עידן פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיוויתי שתוחלף באסקורט (מוכן גם לקורטינה) ;-)

היו לי 3 פוקוסים מליסינג במשפחה - שני דורות אחורה (שנים 2008-2012 אם אני לא טועה)
היה רכב מרווח אבל כבד ושתיין דלק עם קצת תקלות תמוהות פה ושם.

בלי קשר, ביום שישי ואתמול ראיתי מוסטנג חשמלית בשני מקומות שונים בארץ - 2 הראשונות שאני רואה

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

הפוקוס הכי מוצלחת הייתה דור1 לדעתי.

משם הייתה רק הידרדרות.

דור2 היה בודי גדול וכבד על אותם מנועים של דור1. הפך מכונית זריזה, חסכונית ומהנה לנהיגה לעגלה שתיינית, שגם לא הייתה חפה מבעיות.

כנראה לא סתם פורד אמריקה החליטו לוותר על הדגם הזה, והמשיכו עם דור1.

דור3 עם האקובוסו ופאוורשיט גרם לדור2 להיראות כמו שיא האמינות.

דור4 אני לא מכיר, אבל הבנתי מסיפורים פה בפורום, שהוא גם לא משהו.

לדעתי - אין מה להתגעגע, כמו שאין מה להתגעגע למונדאו. ברוך שפטרנו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן. לי היה פוקוס דור 1 מכרתי אותה ב 240000 ק"מ. עם טיפול הוגן הייתי מגיע איתה להרבה יותר

לאבא שלי היה דור 2 וחוץ מנוחות יחסית היתה עגלה עם סוסה

פורסם (נערך)

עוד אחת שנופלת לטובת ייצור קרוסאוברים. 

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

דור2 היה בודי גדול וכבד על אותם מנועים של דור1. הפך מכונית זריזה, חסכונית ומהנה לנהיגה לעגלה שתיינית, שגם לא הייתה חפה מבעיות.

כנראה לא סתם פורד אמריקה החליטו לוותר על הדגם הזה, והמשיכו עם דור1.

האמריקאים לא המשיכו עם הדור הראשון, הם החליטו לייצר דור שני ומכוער במיוחד לאמריקה (2008 - 2011) . 

מהניסיון שלי הדור השני דיי אמין.

הייתה את המחלה של הלוח שעונים שלא הייתה מורכבת לתיקון. זוכר אחת ששירתה בתור רכב טכנאי במשך 5 שנים וחצתה את ה200 אלף ק"מ בקלות. 

מניסיון עם שתיים זמניות שהיו לי היא לא הייתה שתיינית יותר משאר חברותיה לשוק ה1.6 אוטומט של זמנו. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם

הייתה לי בליסינג דור א'  למשך כמעט 3 שנים ו120K (עם התעללות קבועה), הייתה אחלה מכונית ושם הוחלף הגיר פעם אחת.
וגם אחת דור 2.5 (2008 אחרי מתיחת פנים) למשך שנה וחצי - אחלה רכב (לא כ"כ עגלה כמו שאומרים) מרווחת נוחה ואמינה מאוד.
הדורות החדשים - כל אחד והבעיות שלו.

פורסם
לפני 8 שעות, motior כתב:

בלי קשר, ביום שישי ואתמול ראיתי מוסטנג חשמלית בשני מקומות שונים בארץ - 2 הראשונות שאני רואה

נוסעות כבר יותר מ-100 כאלה בכבישי ישראל, כולן בייבוא מקביל.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפוקוס כבר לא נמכרת בשום מקום חוץ מאירופה.

בדור הקודמם הפוקוס נמכרה גם ביבשת אמריקה ואסיה והיתה גלובאלית - כעת לא רווחי לייצר אותה רק לשוק האירופאי.

כמו המונדיאו וכמו ה-cmax.

ובעתיד גם גורלם של ה-smax והגלקסי יהיו זהים.

הפיאסטה נמכרת במספרים גבוהים וגם היא כבר לא גלובלית, אז ייתכן שהייצור ימשיך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היתה לי בליסינג פורד פוקוס דור 3 האצ'בק 1.6 רובוטית (זו שהישראלים שונאים)

אולי הרכב הכי מהנה לנהיגה שהיה לי (חוץ מרכבים שהיו לי בחו"ל)

אני מקווה שזה יהיה הרכב הבא שלי בינואר (למרות שכמו שזה נראה עכשיו זו תהיה היברידית/פלאג אין כל שהיא)

פורסם

נראה שבקצב כזה, פורד אירופה, אם לא יצליחו להמציא את עצמם מחדש מאוד מהר, בסוף יימכרו או ייעלמו, או, רוב הסיכויים, שניהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...