Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי ג'אנטים רגילים לגמרי...האם יש איזשהו ספריי מיוחד או שכל ספריי יתאים?,מצד שני יש את כל הצבעים היעודיים לברזל רגיל לווא דווקא של מכוניות שיכולים להתאים לא?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

האם הם חלודים? האם יש עליהם צבע כבר?

איזה גוון אתה רוצה לצבוע (מט, מבריק)?

אתה מיתכוון לעשות את זה לבד?

אם הג'נטים צבועים, ואתה לא מיתכוון להוריד את הצבע ע"י ליטוש או ע"י ניקוי חול, אין חשיבות לצבע שאתה תצבע, הכל תלוי בשיכבה שלמטה...

אם אתה כן מיתכוון לעשות ניקוי חול, לך לצבעי שיצבע את זה בצבע יסוד ואחרי זה בצבע רגיל...

בקיצור, אם לבד, נקה את הג'אנט, שייף אותו עם טיפה נייר שיוף עדין (200-400) שטוף אותו עם סמרטוט טבול בטינר, חכה שיתיבש, וצבע עם ספריי ממרחק 20 ס"מ. חכה ליבוש מלא, ועוד שיכבה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כן אני מתכוון לעשות את זה לבד....תודה על ההוראות..האם לדעתך צבע אמאיל יהיה טוב?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

הנה התוצר הסופי....תגידו איך יצא?

SA500076.JPG

SA500075.JPG

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

כל הכבוד...

חבל שלא פינקת את הוונטיל גם באיזו חתיכת נייר דבק...לא נורא... העיקר הכוונה, לא?!

בכל אופן, תתחדש, את הרמה האמיתית של הצביעה תדע עוד כמה חודשים. אם זה יתקלף, תדע שלא עשית משהו טוב...

חשוב לצבוע כמה שיותר שכבות, אבל שיהיהו דקות. ככל שיהיו יותר שכבות (שוב, לא בהגזמה, 5-7) הצבע יהיה יותר עמיד למיפגעים (אבנים מעופפות וכו')...

תתחדש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה היה נסיון ראשון שלי...צבעתי 2 שכבות בהפרשים של שעתיים...הקטע זה שהלך לי כמעט כל הבקבוק ספריי על ג'אנט 1...לא חשבתי שזה ידרוש כל כך הרבה צבע...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

היית יכול להשתמש במסיר צבע לצורך הסרת השיכבה הקודמת...

חוץ מזה, לDupli Color יש צבע ספריי מיוחד לג'אנטים:

http://www.jacobi.co.il/catalog/catalog2.asp?prod1id=213&cat2name=חומרי%20תחזוקה%20ותיקוני%20צבע

ובחול יש גם עוד צבע אחר (גם כן של dupli color) אבל נראה יותר איכותי... מגיע במגוון רחב של צבעים, אפילו כולל כמה סוגים של Gun Metal.

הקטע שאני לא יודע אם מייבאים אותו לארץ (רוב הסיכויים שלא)...

Scooby WRX

• תוכן חדש...