Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי האחרון הרכב תודלק בבנזין במקום סולר על ידי המתדלק.

לצערי הרב, לא שמתי לב (לרוב אני ממלא לבד).

ברכב היה קצת מעל רבע וקצת פחות מחצי סולר, ומולא פול.

הרכב נסע וחתך וקירטע בטורים נמוכים ושיערתי שהדלוק מהול (הייתה בעיה בקופה ולא אוצא חשבונית).

הרכב נסע ככה מאילת ועד לראשון לציון והיום התחלתי בבירורים אל מול התחנה.

הם חזרו אליי וראו שהמתדלק אכן מילא בנזין, זיהו את הרכב וכל מה שהיה שם.

הרכב כרגע יגרר למוסך גבע.

מתלבט, האם לערב את הביטוח בהנחה שאכן התחנה מודה(רשת גדולה)?

האם הנזק היינו עצום? 

האם יספיק לשטוף את המערכת?

אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם,

אלירן

פורסם

זו אינה תאונה, על כן אין מה לערב את הביטוח.

אני מקווה שכל השיחות עם התחנה מתועדות, כי הנזק עלול להיות משמעותי. אבל כדי לדעת מה היקף הנזק תצטרך להמתין לבדיקה מסודרת במוסך. אחר כך יהיה צורך להתנהל מול התחנה, ובמידת הצורך לתבוע אותה, מה שעלול להיות בעייתי, ולו בשל העניין הגיאוגרפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון קצר,

כאמור הרכב נגרר למוסך גבע, בוצע בו ניקוי מלא לכל המערכת דלק, כולל פירוק מיכל שטיפתו והחלפת אטם ,פירוק משאבת דלק והחלפת אטם, פירוק צינורות דלק, החלפת מסנן דלק ואיפוס תקלות ואיתחול ערכי מחשב.

לאחר משא ומתן מתיש שהיה אמור להיות פשוט, סוכם עם התחנת דלק שאסע על האוטו במשך שבוע לצורך מעקב לראות שלא מתרחש תקלה לא צפויה ולאחר מכן אקבל את הכסף במלואו.

רוצה להודות רבות למוסך גבע ובראשם יוסי, על הסבלנות, המקצועיות והסבר על כל שאלה ששאלתי ובכל שעה (כן גם בשעות המאוחרות).

• אהבתי 1
פורסם

"אבן שטיפש זרק לבאר גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא" (למזלך במקרה שלך החכמים הוציאו לא לפני שרוקנו את הבאר)

כבעל רכב דיזל זה החשש הגדול שלי בתחנות דלק לכן משתדל למלא בעצמי אך יש מתדלקים שקופצים על הרכב עוד לפני שיצאת 

פורסם
לפני 18 דקות, nit_zan כתב:

כבעל רכב דיזל זה החשש הגדול שלי בתחנות דלק לכן משתדל למלא בעצמי אך יש מתדלקים שקופצים על הרכב עוד לפני שיצאת 

אפשרות:

שים דלקן פרטי. בדלקן מוגדר סוג דלק שהאוטו צורך.

אם מזהה פיית תדלוק עם סוג דלק אחר, התדלוק לא מתחיל. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, nit_zan כתב:

מה שבוקי כתב.

מעבר לכך, מתדלק אך ורק לבד, לא נותן לשום מתדלק להתקרב לרכב. מתדלק בתחנה קבועה ונכנס שם לעמדת שירות עצמי בלבד. אם במקרה נכנסתי לטן וקופץ עליי מתדלק, הוא מסולק מייד.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

אפשר להוסיף התקן שמונע פיזית כניסת אקדח תדלוק בנזין. זה אביזר שנמכר בחו"ל.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 6 שעות, קורן בן אשר כתב:

מה שבוקי כתב.

מעבר לכך, מתדלק אך ורק לבד, לא נותן לשום מתדלק להתקרב לרכב. מתדלק בתחנה קבועה ונכנס שם לעמדת שירות עצמי בלבד. אם במקרה נכנסתי לטן וקופץ עליי מתדלק, הוא מסולק מייד.

״תסלק״אותו בנחמדות.

הוא ממש לא רוצה לגשת אלייך,או למשהו...זה בגלל שבתחנות דלק יש שירות ״מזמין״שהוא כולל בתוכו לגשת לכל רכב. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...