Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה אומללה בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי תתבייש לך...

אתה לא יודע שזה בדיוק מצב 5.5 ושאני מחפש אחת כזו...?

טלפון,כתובת,VIN משהו היה עוזר...:wink:

טוב נו נמשיך באי.ביי.

ג.

יש באתר של www.luzago.com

911S שנת 68 במצב כזה פחות או יותר...

פורסם
קובי תתבייש לך...

אתה לא יודע שזה בדיוק מצב 5.5 ושאני מחפש אחת כזו...?

טלפון,כתובת,VIN משהו היה עוזר...:wink:

טוב נו נמשיך באי.ביי.

ג.

אפשר אולי לרכוש רכב טיפה יותר חדש ושנראה טוב יותר לשם שינוי???:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ישנן לא מעט 912 משודרגות, שפשוט נותנות בראש. למי שזוכר את הביקורים של מועדון המכוניות הקלאסיות של לופטהנזה, ה 912 טרגה של קלאוס (מופיעה בעמוד 72 באלבום העשור של מועדון החמש) היא כזאת. מנסיון בנהיגתה בארץ ובגרמניה, היא מושכת הרבה יותר טוב מ 911 2.0 מאותן השנים.
נכון וברור, אבל זה נכון לגבי כל מכונית. יש גם פיאט 126 משודרגות שיודעות למשוך יותר מ-911.

אני מאוד אופתע אם המכונית שבתמונה היא משודרגת. קודם כל שתהיה משוקמת...

פורסם
אפשר אולי לרכוש רכב טיפה יותר חדש ושנראה טוב יותר לשם שינוי???:wink:

ל'

ואז איפה יהיה כל הכיף?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ואז איפה יהיה כל הכיף?

ג.

R-750 ש.85 האנזו :mm_cool:

בשביל זה האנזו קיים...:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זאת בעצם אחת הסיבות למה אני משפר חיפושית... אני כבר מת לראות את הפרצוף של הערס ברמזור שאני ימריא לו משם (בעצם אני לא יראה כי אני יעלם לו דיי מהר)

מאז שאני ילד תמיד אמרתי שהחוכמה היא להוציא את הכוחות סוס ממשהו עתיק/לא מעוצב לביצועים

השבוע אני כנראה קונה מערכת בלמי דיסק לגלגלים אחוריים!

פורסם
זאת בעצם אחת הסיבות למה אני משפר חיפושית... אני כבר מת לראות את הפרצוף של הערס ברמזור שאני ימריא לו משם (בעצם אני לא יראה כי אני יעלם לו דיי מהר)

רם, לא צריך להמריא משם.

תן לו איזה בקפייר כל-טוב מבית היוצר של "חובק עולם" ונראה אותו נשאר בהכרה :lol: :lol:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הרכב נראה יחסית למצבו בסדר גמור.

צביעה כללית מחזירה אותו לחיי הברק.

יש בארץ הרבה שנוסעים ברכבי אספנות מוזנחים, רק שלא יהיה להם הוצאות רכב גדולות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מאוד אופתע אם המכונית שבתמונה היא משודרגת. קודם כל שתהיה משוקמת...
אין קשר בין השניים וכאן קבור הכלב. פורשה או כל מכונית נחמדה אחרת שנראית קצת מוזנחת או סתם "פושטית", ומשופרת להפליא מתחת לעורה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...