Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Mike808 כתב:

הגיר של יונדאי פחות נעים מזה של פולקסווגן. ההעברות איטיות וקוטעות את רצף התאוצה.

בדקת מה קורה בגזרת הפולו? הדגם הבסיסי שלה מאובזר מאוד והמחיר אטרקטיבי.

כל הגרמניות אותו סיפור...

אומרים צפי לעוד כמה חודשים וכל פעם זה משתנה...

פורסם

אני הזמנתי ארונה 1.5 בתחילת חודש ינואר עם צפי מסירה לאפריל מאי. בפועל הרכב הגיע באמצע פברואר, ובגלל התלבטות שלי נמסר רק באמצע חודש מרץ, אז אולי יהיו עוד הפתעות.

לגבי קליאו, היא נראית נהדר והגיעו עכשיו רמות גימור חדשות ומאובזרות יותר מהאינטנס, אבל עדיין בלי בקרת שיוט אדפטיבית. יחידת ההנעה שלה חלשה יחסית למנועי הטורבו בנזין של המתחרות, וגם מגיעה עם גיר רציף שעלול להיות מסרס. נתוני הביצועים הרשמיים לא מלהיבים, אבל אולי שווה לך לעשות נסיעת מבחן בכל זאת. לדעתי היא אחת המכוניות הכי יפות בסגמנט.

גם הקורסה יפייפיה לדעתי, וכאן כבר לא צפויות בעיות ביצועים. אני מאמין שהדגם הנוכחי ובכלל ליין הדגמים החדש של אופל יתקבל יותר טוב בשוק וישתפר גם בתחום שמירת הערך, אבל סביר להניח שהיא לא תהפוך לטויוטה יאריס או משהו בסגנון.

ההשקה של סקודה פביה אמורה להתקיים מתישהו בקרוב, כנראה מתעכבת בגלל הקצאות נמוכות. כדאי להיות עירני, אולי מיד עם ההשקה תצליח לשים יד על רכב עם זמן אספקה סביר.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Mike808 כתב:

אני הזמנתי ארונה 1.5 בתחילת חודש ינואר עם צפי מסירה לאפריל מאי. בפועל הרכב הגיע באמצע פברואר, ובגלל התלבטות שלי נמסר רק באמצע חודש מרץ, אז אולי יהיו עוד הפתעות.

לגבי קליאו, היא נראית נהדר והגיעו עכשיו רמות גימור חדשות ומאובזרות יותר מהאינטנס, אבל עדיין בלי בקרת שיוט אדפטיבית. יחידת ההנעה שלה חלשה יחסית למנועי הטורבו בנזין של המתחרות, וגם מגיעה עם גיר רציף שעלול להיות מסרס. נתוני הביצועים הרשמיים לא מלהיבים, אבל אולי שווה לך לעשות נסיעת מבחן בכל זאת. לדעתי היא אחת המכוניות הכי יפות בסגמנט.

גם הקורסה יפייפיה לדעתי, וכאן כבר לא צפויות בעיות ביצועים. אני מאמין שהדגם הנוכחי ובכלל ליין הדגמים החדש של אופל יתקבל יותר טוב בשוק וישתפר גם בתחום שמירת הערך, אבל סביר להניח שהיא לא תהפוך לטויוטה יאריס או משהו בסגנון.

ההשקה של סקודה פביה אמורה להתקיים מתישהו בקרוב, כנראה מתעכבת בגלל הקצאות נמוכות. כדאי להיות עירני, אולי מיד עם ההשקה תצליח לשים יד על רכב עם זמן אספקה סביר.

עפתי על הפאביה החדשה, הבאסה שהם אמרו לי שהצפי הוא סוף השנה...

מניסיון שנים קודמות, הקורסה אמינה?

עריכה אחרונה על ידי shai2022
פורסם

שנים קודמות לא כל כך רלוונטיות כי אופל עברה מבעלות GM לפיג'ו ולכן כל הרכיבים הוחלפו במעבר מהדגם היוצא לנוכחי. ממליץ לך לעבור על שרשור רצועת הטיימינג של מנוע ה-1.2 טורבו של פיג'ו-סיטרואן-אופל ומשם להתחיל להתלבט.

• אהבתי 1
פורסם

גם C3 תהיה לך מספיק חזקה בשביל עקיפות וכו, והיא נוחה מאוד על הכביש ביחס לאחרות, וגם זולה יותר.

אם אתה יותר בכיוון של הוואגיות, לדעתי כדאי לשים יד על פאביה חדשה שבטח תגיע בקרוב. נכון, ענייני מלאי וכו, אבל מאמין שאם תצליח להיות בין הראשונים בהזמנות אז לא תחכה המון (ככה היה עם המכירה המוקדמת של היאריס קרוס לדוגמה). בהצלחה.

פורסם (נערך)
בתאריך 3.5.2022 בשעה 09:21, MostlyWicked כתב:

מאזדה 2 כבר רכב ממש מיושן, הדגם הנוכחי התחיל להמכר בישראל לפני 7 שנים ואני לא בטוח שעודכן הרבה מאז, במיוחד מבחינת בטיחות. לא חושב שכדאי לו. והסוויפט היא ההיפך המוחלט מ"זריזה" (אירוני בהתחשב בשם).

יש את הטויוטה יאריס שמשבחים אותה על ימין ועל שמאל, שמירת ערך מובטחת. אבל אני לא יודע עליה הרבה, אולי מישהו אחר יכול לספר עליה.

היאריס דיי רכה ונוחה יחסית(בהשוואה לרכב שלי), בעיניי דיי רוכנת בפניות, חסכונית מאוד- בגרסת בנזין 1:17.7 ממוצע בנהיגה רגילה ולא חסכונית.

יחסית פשוטה סהכ אבל בעיניי חבילה לא רעה בכלל, במיוחד בהשוואה לדגם היוצא.

מולטימדיה עם אנדוראיד אוטו וקרפלי- פלוס גדול.

מבחינת זריזות וכוח מתפרץ- אין המון, אבל כשלוחצים היא זזה לא רע, אפשר בלי בעיה להגיע איתה למהירויות שהשתיקה יפה להן

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בדיוק היום חזרתי מנסיעת מבחן על ה-i20. הכי אוטו בקטגוריית סופרמיני לדעתי.
לא יצא לי לבחון את השילוש הגרמני אך הן לא בתקציב שלי והזמינות שלהן לעוד ימבה זמן.

למה לא ללכת על ה-i20 וזהו?
אני אישית כנראה אעשה את זה, רק מחפש קצת מידע על המנוע והגיר (שלדעתי, חייב מתישהו לעבור עדכון גרסא להפוך לנעים יותר.. הוא קצת משתהה, אבל זה לא מאוד בולט).

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם
לפני שעתיים, For Martha כתב:

בדיוק היום חזרתי מנסיעת מבחן על ה-i20. הכי אוטו בקטגוריית סופרמיני לדעתי.
לא יצא לי לבחון את השילוש הגרמני אך הן לא בתקציב שלי והזמינות שלהן לעוד ימבה זמן.

למה לא ללכת על ה-i20 וזהו?
אני אישית כנראה אעשה את זה, רק מחפש קצת מידע על המנוע והגיר (שלדעתי, חייב מתישהו לעבור עדכון גרסא להפוך לנעים יותר.. הוא קצת משתהה, אבל זה לא מאוד בולט).

הגרמניות בתקציב די זהה ליונדאי, אולי רק הפולו קצת יקרה יותר.

באופן כללי אני לא פוסל את היונדאי, אבל פתחתי את הפוסט כדי לשמוע עוד לפני שאחליט.

בנוגע למנוע והגיר, ממה שהבנתי בדגם החדש הם שידרגו אותם לעומת הדור הקודם, ואני מבין שעדיין מרגיש לא הכי נעים.

פורסם

מסכים, הגיר די מג׳עג׳ע.
אני לא יודע אם זה יפתר בעדכון תוכנה או לא. מה שכן, נודע לי שהגיר הזה לא חף מתקלות.. קטונתי.

• אהבתי 1

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הגיר עבר כיול/עידכון מהדור הקודם ועובד טוב יותר משמעותית.

לי הפריעה השהייה בהתחילת הנסיעה.

מצרף מיני מבחן שלי:

מיני מבחן i20

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 דקות, shai2022 כתב:

מה דעתכם על הספייס סטאר?

כל אופציה אחרת תהיה עדיפה בפער, אפילו הI20

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הספייס סטאר שייכת יותר לקטגורית המיני, היא פחות טובה מרכב סופר מיני.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...