Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ברשותי פיגו 308 מודל 2010, ביום רביעי פתחתי מכסה מנוע במקרה עשיתי בדיקה שגרתית וראיתי שחסר מים-מים הגיעו לקראת סוף המיכל (רכב שנתיים אצלי לא הייתי צריך למלות אף פעם!) 

בקיצור מילתי מים,נסעתי בערך 100 ק"מ והיום פתחתי מכסה מנוע וראיתי שוב שהמים מגיעים לקראת הסוף בדיוק לאותה נקודה כמו שהיה ביום רביעי!

מה יכול להיות הבעיה? חור בצינור? ראש מנוע? אחר? הרכב נוסע טוב ולא מתחמם ולא נדלקות מנורות, אין ריחות משונים וכו' פשוט נעלמו המים במיכל והגיעו לקראת הסוף שלו.

בבקשה תחסכו ממני תגובות כמו רכב צרפתי זה ...כמו שאמר לי השכן, יכול לקרוא בכל רכב גם ביפני!

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כמו שנאמר לעיל, ועוד כמה טיפים. 

רק כדי לשלול, בדוק מפלס שמן ומראה שמן , כולל בפתיחת מכסה מילוי. וודא שאין עלייה במפלס שמן ו/או הקצפה/טחינה בשמן ובפתח מילוי והמכסה. 

אם הכל בתחום זה תקין, ברור שיש לאתר את הנזילה. 

חפש פיזית עם פנס לסימני פריצה/נזילה. 

השלב הבא למוסך טוב לבדיקת לחץ/נזילות במערכת הקירור. 

פורסם
בתאריך 30.4.2022 בשעה 13:06, orankohn כתב:

כמו שנאמר לעיל, ועוד כמה טיפים. 

רק כדי לשלול, בדוק מפלס שמן ומראה שמן , כולל בפתיחת מכסה מילוי. וודא שאין עלייה במפלס שמן ו/או הקצפה/טחינה בשמן ובפתח מילוי והמכסה. 

אם הכל בתחום זה תקין, ברור שיש לאתר את הנזילה. 

חפש פיזית עם פנס לסימני פריצה/נזילה. 

השלב הבא למוסך טוב לבדיקת לחץ/נזילות במערכת הקירור. 

אתמול הזזתי את האוטו ראיתי משהו על ריצפה שנראה כמו הצבע של המים (זה היה יבש) בכל מקרה אבדוק את זה

אני לא נוסע כמעט באוט הזה, רק בסופשים 

לפני 5 שעות, של כתב:

תנסה לבדוק את הפקק של המיכל עיבוי אצלי בפיג'ו זה היה הבעיה 

נראה לי שהפקק תקין זה נסגר טוב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם (נערך)

היי, האוטו עמד כמה ימים ולא הנעתי אותו (מיום שבת) היום פתחתי את המכסה מנוע וגם ראיתי שנעלמו קצת מים אומנם פחות מי זה שהאוטו נוסע אבל עדיין נעלמו (ביום שבת זה היה על חצי ועכשיו על רבע מבלי השהאוטו נסע!) 

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אולי תבדוק גם את הריצפה אם היא רטובה בתוך הרכב במקום הנהג וכן בנוסע שליד

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תוכן חדש...