Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר ללא טסט

Belall
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב , 

אני רוצה לקנות רכב מאזדה מסוחר רכבים . השאלה שלי שהרכב ללא טסט כבר כמה ימים אבל הסוחר אומר ששילם האגרה לשנה הבאה עד אפריל 2023 . אבל אני צריך להעביר אותו טסט במידה ואני רוכש כי אין לו זמן להעביר הרכב נראה בסדר גמור  . האם אני אצטרך לשלם האגרת מחדש ? אחרי שאני צריך רישיון רכב אחרי העברת הבעלות . האם אפשר להעביר בעלות בדואר ללא בעיה ? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? אפשר להעביר בעלות בדואר כל עוד הרכב ללא רישוי בתוקף פחות מ-3 חודשים. מעבר לזה ניתן להעביר בעלות רק במשרד הרישוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מוזר, אם יהיו ליקוים בטסט על מי זה נופל?

יש היסטורית טיפולים?

דוח סליקה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא העביר אותו טסט? אני מניח שכיוון שלא יכול להעביר אותו - בגלל ליקויים, לא כיוון שאין לו זמן. יודע מה? 

הסוחרים האלה הם בעלי לשון חלקלקה וימכרו לך רכב שירד מהכביש כבונבוניירה מלוקקת.

עצתי: רד מהעסקה הזו וחפש רכב ממקור יותר מסודר - פרטי (וגם כאן להיות זהיר, חלק מהמוכרים הפרטיים לכאורה הם סוחרים במסווה) או במגרש של חברה גדולה ומסודרת (פחות סיכון של תרמית, אבל במחיר יותר גבוה או רכב עם עבר ליסינג\השכרה ונסועה גבוהה).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיכה אותי הברק! 

כמה נמוך עוד אפשר לרדת? 

גם סוחר, גם רכב ללא טסט, וגם אתה שואל ברצינות אם לקנות את הרכב? 

לסוחר רכב אין זמן להעביר טסט לרכב? אז מה הוא עושה, מקפיץ נודלס? זה הכי עמוק בתחום ההתמחות שלו אז גם את זה הוא לא עושה, ואתה שואל ברצינות אם לקנות את הרכב? 

זה רכב שבחינם לא הייתי לוקח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזיה,

עד לאן סוחר רכב יכול להדרדרד,

אע"פ שסוחרים יכולים להעביר הכללל טסט, גם אוטו בלי גלגלים,

מאוד מוזר מה מסתתר שם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, eladts כתב:

מעבר לזה ניתן להעביר בעלות רק במשרד הרישוי.

רק שזה יהיה רשום. 

הנהלים שונו. כעת לא ניתן להעביר גם במשרד הרישוי רכב ללא טסט בתוקף מעל 3 חודשים. לא ניתן בכלל, רק לעשות טסט ואז להעביר. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות"ש, אחד ממקורות הרווח של הסוחרים הוא רכישת רכב ללא טסט והעברתו. 

אם הוא שילם את האגרה ולא הצליח להעביר את הרכב טסט, כנראה שהרכב חסום / ירד מהכביש וכדו'. או שמחייב תיקונים בעלות גבוהה במיוחד. סוחרים יודעים בד"כ איך לגרום לרכב לעבור טסט גם אם הוא לא תקין לגמרי (בהכללה כמובן, ואני עדין).

אם תרכוש את הרכב, תחסוך את ההפסד למישהו אחר....

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...