Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עצה שקיבלתי מאבא שלי כשהתחלתי לנהוג (בסוף שנות השבעים), להסיט את המבט לשול הימני. אם יש פס צבוע אז לפס, אם לא אז לקו האספלט, ולנסוע לפיו, עד שהסנוור חולף. 

אם מדובר על כביש עם יותר ממסלול אחד לאותו כיוון ובמקרה אתה בשמאלי, אז לפס ההפרדה שמימינך.

לגבי מראת הצד, מאחר והן חשמליות כיום, קל להסיט אותן מעט ללמטה, גם תוך כדי נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אין כמו האטה משמעותית בהתאם לרמת הסינוור והכל בהתאם לתנאי הדרך, מהירויות , צפיפויות רכבים וכו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

א. תיבדק אצל רופא עיניים ותראה אם אין לך איזו בעיה שמצריכה טיפול. לא ציינת מה גילך.

ב. תנקה היטב את שמשות המכונית מבפנים ומבחוץ.

ג. מראות חיצוניות - תחליף את הזכוכית לכזו עם רקע תכלת. במראה פנימית צריך להיות מצב נגד סינוור, בין אם באמצעות מנוף מלמטה או באמצעות מנגנון אוטומטי אלקטרוכרומטי.

מעבר לכך, העצות שניתנו מעלי מועילות, להאט ולא להסתכל אל מקור הסינוור במידת האפשר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מישהו המליץ לי להרכיב קליפר צהוב על המשקפיים [כמו קליפס שמרכיבים אותו עם קליפס על המשקפיים]

מישהו מכיר או שמע על זה [עולה כ 150 ש"ח ואני רוצה לקבל חווד לפני שאקנה]

פורסם

לא קליפר כי אם clip on. לדעתי לא מועיל, אבל לא ניסיתי.

עצתי - כשאתה נוהג בכביש חשוך הסתכל הרחק קדימה. כשתראה את האור הגבוה של הרכב הבא מולך - אפילו את ההשתקפו  שלי מעבר לעיקול - הבהב הבהוב קצרצר או שניים, 99% שהנהג ממול יוריד את האלומה.

כמובן שעליך להתחשב בבאים מולך ולהוריד את האלומה כדי לא לסנוור אותם.

אם למרות זאת את  מסונוור השפל מבט לימין ונהג לפי הקו הצהוב.

אם אתה מסונוור דרך המראה השתמש במנוף לשינוי הזוית, למצב עמעום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 25.4.2022 בשעה 09:45, pasat04 כתב:

עצה שקיבלתי מאבא שלי כשהתחלתי לנהוג (בסוף שנות השבעים), להסיט את המבט לשול הימני. אם יש פס צבוע אז לפס, אם לא אז לקו האספלט, ולנסוע לפיו, עד שהסנוור חולף. 

אחד לאחד מה שלימדו אותי. עובד מצוין. אתה מכריח את העין להתמקד במשהו אחר שהוא עדיין חלק מצורת הכביש.

מצטרף בנוסף להמלצה של ירון על תנוחת ישיבה זקופה יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הניסיון שלי הרבה יותר טוב. אם יש בעיה זה בכבישחם דו מסלוליים, ואז הבעיה בד"כ מרחוק וכשמתקרבים מקור האור מוסתר על ידי מעקה הבטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, מתענייין כתב:

99% מהנהגים יורידו אלומה ? לא פה בישראל    מנסיון כמעט חצי מהנהגים יתעלמו ממך 

הרוב הגדול יורידו אלומה, הבעיה היא שבחצי מהמכוניות הפנסים לא מכוונים כמו שצריך ו/או לא עוברים התאמה למטען המצוי באותו רגע ברכב.

ולכן גם אור מעבר יסנוור אותך.

צריך להיעזר בטיפים שניתנו כאן, העיקר לא להסתכל לעבר מקור האור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבעיה שלפעמים אני נוסע ומולי בא רכב עם אורות לבנים חזקים ואז אני מהבהב לו ומחכה שיוריד, ואז הוא מדלק את האורות הבאמת גבוהים שלו ואני מתעוור לכמה שניות...

קרה לי מס' פעמים עם טסלה למשל

• מבאס 1
  • תוכן חדש...