Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החודש נמגר לי הביטוח צד ג וחובה לרכב שלי , אני צריך לחדש ביטוח כיום מבוטח בביטוח ישיר והם נתנו לי הצעה יותר קרה ב 200 שקל מהמחיר ששילמתי בפעם האחרונה קרי הפוליסה הנוכחית שנגמרת בסוף החודש , כשתיארתי בפני הנציגה שהמחיר בעבר היה יותר נמוך נאמר לי שאין מה לעשות ושזה המחיר ואם אני לא מעוניין אני יכול לעבור לחברה אחרת , ביקשתי לדבר עם מנהל ולאחר דין ודברים נאמר לי שזה המחיר ושאני צריך לדעת שהמחירים עלו . עשיתי השווואת מחירים ב WOOBI וקיבלתי הצעות זולות יותר משמעותית מהמחיר ששיילמתי אפילו לפעם האחרונה שחידשתי , הקאץ היחידי בפוליסה שלי שהיא צד ג אבל כוללת החזר כספי בדמות שווי הרכב במקרה של גניבה , ונזקי טבע  , האם לדעתכם שווה העלות הנוספת של כ 400 ש"ח ביחס לפוליסות זולות יותר של צד ג סטנדרטי שלא כוללות את החלק הזה של החזר כספי ?

השאלה שלי תאכלס האם לעבור או להישאר 

פורסם

אתה צריך לחשוב מה יהיה מצבך במקרה של אבדן מוחלט של הרכב שלך, ולפי זה להחליט האם מוצדק לשלם עוד כמה מאות ש"ח.

לזכות וובי - אחד הבנים שלי גרם אבדן מוחלט של הרכב שלו לפני כ-3 שבועות, הכסף נכנס לפני שבוע וגם הביטוח לרכב שקנה במקומו לא היה יקר במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...