Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי רכב מלפני כחודש מחברת ליסינג. מהיום הראשון היו בעיות בלחץ האוויר. נעשתה בדיקה לרכב אצל שני מכוני בדיקה אחד מטעם המוכר ואחד מטעמי לא עלו על שום דבר.

בימים הראשונים נדלקת מנורת לחץ אויר. ניפחתי תצמיגים והמשכתי הלאה, כעבור שבוע עקב מחשבה על בטיחות החלפתי את כל הצמיגים הסיניים למישלין פיילוט 4.

לחץ אויר המשיך לרדת בצמיג אחד כ8-9 PSI כל פעם.

ביום שישי האחרון נכנסתי לפנ'צריה ביגאל אלון בתל אביב, גילו שיש חור בג'אנט מגנזיום. ראיתי בעיניים שיוצא אויר מהחור בתוך בור מים.

לדבריו עלות תיקון 400 ש"ח. הרכב בו 3 שנים . סביר ? ראיתי ש4 ג'אנטים של מומו במידה שלי חדשים עולים 2200 ש"ח אצל כ.מ פורטל. האם הם טובים מהמקורי ? מה הייתם עושים במצב כזה

תודה למושיעים ושבוע טוב :)

פורסם

מניסיון תיקון סדק קטן בג'אנט מגנזיום,  החזיק כ 3 שנים.. ואח"כ הרכב נמכר.
כך כי סביר, כי התיקון החזיק יותר זמן.
הייתי מתקן את הג'אנט המקורי.. אני מאמין כי ריתוך של בעל מקצוע טוב יסדר את הבעיה.

בצע חיפוש ברשת ובפורום,  של פ'נצריות אשר מתקנות ג'אנטים מגנזיום..
בדוק כי יש להם ניסיון בתיקון בעיה דומה.

אייל.

• רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם יש לך גישה לחלק הפנימי של החור ללא פירוק הצמיג אלא רק באמצעות ריקון האוויר, הייתי מנסה קודם למלא אותו בדבק שיכול לעמוד בעומס לחץ האוויר. אני מניח שבחנויות מתמחות יוכלו לייעץ לך מה יכול להתאים, משהו כדוגמת דבק אפוקסי דו רכיבי למתכות.   

פורסם

תודה על התגובות. ג'אנט מקורי של מאזדה עולה 3000 לפני מע"מ לגלגל יחיד. מעניין איך אפשר לקנות סט של מומו במחיר יותר זול מגאנט אחד....

הוא בהלחמה, 400 זה מחיר סביר ?

פורסם

חסרים מאזדות בפירוקיות?
מה הבעיה למצוא גאנט למאזדה?

ע"פ לא נשמע שיש בעיה בתיקון.

תתקן, הכי הרבה אם לא ישרוד תחליף גנט. אין מה לרוץ לפיתרון היקר לפני שניסית את הזול

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשורה התחתונה מכרו לי רכב עם מחסור בפלסטיקים, ברקסים אחוריים גמורים, חור בג'אנט , קליפסים סביב הגלגלים חסרים , חוסר במגש אחורי ומה לא.

בבדיקה רוב הדברים לא עלו.

פרסמתי על מכון הבדיקה תגובה בגוגל, הבעלים חזר אליי, החזיר לי את הכסף של הבדיקה.

הזמין לי ג'אנט במצב טוב מפרוקיה (אפשר לדעת האם ה'אנט מקורי?) , הזמין לי ברקסים , הזמין לי קליפסים  , הזמין לי מחזיקים למגש האחורי. 

וואלה מופתע.  עסק שככה לוקח אחריות ולא רוצה שקל ?

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...