Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SMAX 2011 מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונה לחברי הפורום לדעת מה ניתן לעשות .....

נדלקה נורה צהובה של מנוע ב2011 SMAX שלי ....והוא קצת גמגם

קבעתי אם המוסך שלי להגיע לבדיקה חיבר מחשב ואמר שהבעיה בצילינדר 2 

החליף פלג + קויל אחרי שחכתי יומיים עד שהקויל הגיע

ואז אמר שהמחשב הצתה לא תקין תיקון של 2500 שח.....הסכמתי 

מה שלקח עוד כמה ימים עד שחזר מהתיקון ....ואז אמר לי שזה צמת ההצתה וזה

כבר תיקון מאוד יקר והוא לא מוכן לתקן ובדרך זה פרק את המצבר כך 

שהרכב לא יכול להניע בכלל ....אמר לי בוא קח מפתח ואל תשלם לי כלום

בקיצור הגעתי עם רכב נוסע ונורית תקלה ועכשיו הרכב לא מניע ולא זז

איפה אפשר לתקן כזה דבר?

כדאי לתקן את זה?

בקיצור אובד עצות........לעזרתכם אודה

פורסם

מי זה המוסך שלך? זה מוסך מקצועי של פורד או מוסך "חבר" שמטפל בכל סוגי הרכב? לא נשמע שזה מוסך שמכיר את סוג הרכב הזה ואם אני אכן צודק במה שאני אומר, זה ממש חבל שאנשים כמוך אוכלים סתם חרא ומשלמים ביוקר, כי יש איזה מוסך "נורא נחמד שאני מטפל שם שנים וגם עם הרכב הקודם שלי טיפלתי שם"...

לא כל מוסך יודע לטפל באמת בכל סוגי הרכב. 

פורסם

אני יודע שבשנים מסוימות וולוו ופורד חלקו אותם מכלולים , אם זה ככה גם ברכב שלך יש מוסך עם המון המלצות בקבוצת פייסבוק של וולוו . ראיתי הרבה אנשים בקבוצה הזו שממליצים עליו , מקלנסוואה ( 20 - 30 דקות מחדרה לא רחוק מכפר יונה) 

"מוסך המהיר " בחור בשום נור 050-5375148.

כל כמה ימים עוד מישהו בקבוצה מפרגן לו על טיפול מקצועי בוולוו שלו אתה יכול לבדוק, אין לי נסיון איתו ולא הייתי שם מעולם. 

יש עוד מוסכים מתמחים בוולוו קצת יותר רחוקים מחדרה , אם תרצה אני יכול לשתף .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...