Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני מנסה למצוא דרך לשחזר מספר של רכב שהיה בבעלותי עד לפני 11 שנים.מישהו אלי יודע איך אפשר לעשות דבר כזה?

פורסם

לחפשר במסמכים שלך - רשיונות, תעודות, פוליסות ו.ביעות ביטוח או באלבום התמונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם מדובר ברכב מיוחד ולא נפוץ מאוד, אפשר לחפש לפי דגם את כל מספרי הרישוי שקיימים על הכביש ולזהות ע"פ מפרט (נפח מנוע, צבע, חודש רישוי וכדומה), לדוגמא כל המאזדה mx5 הידניות משנת 2003 בצבע כחול, חיתוך אפשרי שיניב תוצאה די ממוקדת.

לאחר שיש לך צמצום של מספרי הרישוי האפשריים, תוכל לחפש בארכיון ad.co.il את כל המודעות עפ המפרט ולחפש מודעות עם הלוחיות זיהוי שמצאת, ולפי התמונות לנסות לזהות מרכיבים יחודיים שזכורים לך. 

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לפני 1 דקה, sjerby כתב:

אם מדובר ברכב מיוחד ולא נפוץ מאוד, אפשר לחפש לפי דגם את כל מספרי הרישוי שקיימים על הכביש ולזהות ע"פ מפרט (נפח מנוע, צבע, חודש רישוי וכדומה), לדוגמא כל המאזדה mx5 הידניות משנת 2003 בצבע כחול, חיתוך אפשרי שיניב תוצאה די ממוקדת.

ואיך עושים את זה ואיפה?

פורסם
לפני 1 דקה, suzu כתב:

ואיך עושים את זה ואיפה?

אני משתמש באפליקציה הזאת, אין לי כל קשר אליה.

Screenshot_20220326-171629813.jpg

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לפני 2 דקות, GTI33 כתב:

מחפש אחר וולקן כסופה מודל 93 1.9 ליטר?

לפחות ככה נראה מתמונת הפרופיל שלך...

מנוע 2.0

פורסם

שלי הייתה 95 חציל...

זכורות לי מס' כסופות בינהן אחת בהוד''ש ועוד אחת שהייתה אצל חבר מפ''ת, אחת 3 דל שגם גודשת ונמצאת אצל חבר מזה שנים.

רכב נהדר, היה אצלי המון זמן.

לא מכיר המון ששרדו למרות עמידות מצויינת

פורסם (נערך)

לפי מה שבדקתי בארכיון משרד התחבורה משנת 2010 אף דגם כזה 1993 5 דלתות צבע כסף מנוע 2000 לא הורד באופן רשמי מהכביש. 

שלי עדיין היתה בבעלותי ב2010.

אם היא עדיין קיימת ואם אצליח לקנות אותה בחזרה אני מציע פרס כספי למוצא.

עריכה אחרונה על ידי suzu
  • תוכן חדש...