Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.4.2022 בשעה 21:25, sperial כתב:

אז הגיע הזמן להבהיר להורים שלו שהבן שלהם מסכן אנשים, ושבבקשה יקחו ממנו את הצעצוע המסוכן.

היום זה הגיע לכל גבול אני נוסע לקראת הצהריים ככה עומד ברמזור מרגיש אור בעין לא סינוור או משהו, מוריד סך שמש מסתכל במראה לא רואה נקודה של לייזר, עצרתי בחנייה הסתכלתי בסרטון של המצלמה אני קולט שני ילדים מעבר לגדר מכוונים לעבר רכבים לייזר ירוק,  הפעם דיווחתי אבל צריך לתפוס את אותו ילד על חם עושה זאת ורק אז רשויות החוק מטפלות. 

לא יודע אם נהיה נזק בעין אבל הוא כיוון לעברי. 

פורסם
לפני 18 דקות, liav12 כתב:

ילדים קקות.

מה ההורים אומרים?

ברחו אחרי 5 דקות ואני דיווחתי אחרי 10 דקות אין מה לעשות אמרו רק ללכת עם התיעוד ולהגיש תלונה במשטרה. 

לא יודע אם יש נזק בעין אחת כן הרגשתי אור עובר בעין לא ירוק כמו שמש,  לא הבנתי מה זה הסתכלתי במראה לחפש אם אני רואה משהו על הפנים לא ראיתי אבל שבדקתי במצלמה ראו ילדים משחקים עם לייזר ממרחק של כ 60-100 מטרים. 

• תוכן חדש...