Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות on ear / over ear חוסמות רעשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הזמנתי עכשיו את הJabra Elite 7 Pro, אמור לקבל שבוע הבא,
אעדכן איך הסאונד והביטול רעשים,
כיום יש לי Bose Sound Sport, ואת האירפוד פרו (וגם קניתי את הone plus ומשתמש בהם מידי פעם).

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם beats fit pro החדשות (שמשום מה לא בארץ עדיין, שלי נקנו בברצלונה לפני חודש וקצת) וסינון הרעשים שלהן נפלא, מופעל עם הכנסתן לאוזן גם בלי מוסיקה, לא נופלות מהאיירפודס פרו מבחינת סינון רעשים ומציעות סאוד טוב יותר במוסיקה,

אבל, הן לא על האוזן כפי שפות״ש ביקש,

קוריוז, אותי הדבר הזה של סינון ללא מוסיקה ממש הציל, ליוויתי את אבא שלי בבית חולים ללילה של אשפוז ממש כשחזרתי לארץ, בזכות האוזניות באוזניים (סינון רעש בלי מוסיקה) הצלחתי לישון טיפה בלילה בלי מיליון הרעשים במחלקה.

מבחינת over ear, כל העולם ואחותו החורגת ממליצים על סוני בקטע הזה, בין אם ה3 ובין אם ה4 החדשות

יצא לי להתנסות גם באוזניות של אפל שעל האוזן, מרשימות מאוד, אבל זו חתיכת חבילה 💸

בסופו של יום, עבור פות״ש, אני גם עם מי שהמליץ על הסוני, בחירה טובה מאוד.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

כן, מצטרף למחנה xm3 של סוני, קניתי אותן די על ההתחלה, עדין עובדות מעולה (בשימוש יום-יומי יותר מ 3 שנים כבר)

חששתי מהתפוררות של החלקים הרכים שלהן (קורה בלא מעט אוזניות כולל היקרות שבהן) - כרגע עדין שלמות ויפות.

אחת הקניות הטובות שעשיתי מבחינת שיפור איכות חיים (בטיסות, במשרד עם אנשים אחרים, לפעמים אפילו בחדר כושר, גם להשתמש בהן כשאני שואב אבק בבית מוריד את הרעש של השואב משמעותית למשהו נסבל ביותר עד לא קיים אם המוזיקה חזקה מספיק 😄 )

במחיר שלהן היום הן קניה שאין מה לחשוב עליה בכלל, מומלצות ביותר מבחינתי

עריכה אחרונה על ידי DrorZi
  • רעיון טוב! 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אז אם אני משווה בין xm3 לxm4 מעבר לנושא של החיבור לשני מכשירים במקביל יש עוד משהו ששווה את ההפרש של ה 300 ש"ח? 

פורסם
לפני 2 דקות, fishmanl כתב:

אז אם אני משווה בין xm3 לxm4 מעבר לנושא של החיבור לשני מכשירים במקביל יש עוד משהו ששווה את ההפרש של ה 300 ש"ח? 

https://www.soundguys.com/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-38479/

מניסיון עם שתיהן - ל ד ע ת י - שווה.

זה משהו שאתה קונה ויחזיק לפחות 5 שנים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, fishmanl כתב:

יש מ-ל-א השוואות ברשת בינהן, כשה XM4 יצאו וקראתי השוואות לא ראיתי צורך לרוץ לקנות אותן

עכשיו תקרא מה אומרים וכמה ההבדלים שווים לך אישית ומה התקציב שלך ותחליט

אני היתי קונה את ה 4 אם לא היו לי בכלל או שה 3 שלי היו מתות היום (שום בצל שום בצל, שהשרשור לא ינחס לי אותן! 😄)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi
  • מצחיק 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

אני עם SONY גם אך דגם אחר שגם לו מערכת סינון רעשים אקטיבת שמתקרבת מאד ל xm3

אני מדבר על האזניות האלה Sony WI-1000XM2 שפשוט מורידות לי את כל "הרעש" של שותף לחדר בעבודה שמדבר בטונים שפשוט הורבים לך את עור התוף.

ממליץ בחום

השוואה בין הדגמים

גם הדגם הקודם מעולה WI-1000X

https://ineedit.co.il/tag/wi-1000x/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לפני 16 שעות, DrorZi כתב:

יש מ-ל-א השוואות ברשת בינהן, כשה XM4 יצאו וקראתי השוואות לא ראיתי צורך לרוץ לקנות אותן

עכשיו תקרא מה אומרים וכמה ההבדלים שווים לך אישית ומה התקציב שלך ותחליט

אני היתי קונה את ה 4 אם לא היו לי בכלל או שה 3 שלי היו מתות היום (שום בצל שום בצל, שהשרשור לא ינחס לי אותן! 😄)

🤞

אפשר לכבות את האופציה לתפעול באמצעות מגע? 

פורסם
לפני 22 שעות, Super_T כתב:

אני עם beats fit pro

מאז שהחברה הזו הוסיפה משקולות לאוזניות כדי לתת להם תחושה כבדה ״ואיכותית״ יותר, היא גמרה אצלי את הקריירה לתמיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מכיר את זה בדגם הנוכחי שלי,

ובלי קשר האוזניות קלות להפליא.

בעולם דיי עפים על הדגם הזה ואני מבין למה, חיכיתי לא מעט לדגם טוב מספיק של TRUE WIRELESS שלהם, ואני ממש מרוצה.

השוויתי אותן ל-KLIPSCH מדגם T5 MCLAREN EDITION שיש לחבר, וה-Beats נוחות יותר ונשמעות מעולה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טוב אז אחרי שהייתי דיי סגור כבר על ה xm4. 

שמעתי אותו היום אצל חבר, לא כ"כ מבין על מה ההתלהבות

1. חסרים המון פרטים בשירים שאני מכיר 

2. לא כ"כ בקיא במושגים מתחום המוזיקה, אבל בדיסטורשנים יש רעש ששומעים באוזניות פלסטיק שנמכרות בתחנות דלק.

3. יש לי אוזניות חוטיות של lg ודונגל שאני מחבר לפיקסל 2 שלי ושם האיכות הרבה יותר טובה

אז אני מחפש המלצה לאוזניות עם סאונד יותר מרהיב

פורסם

הייתי מהמר על בעיה האוזניות או שהם חוברו בפרופיל של שיחה במקום מוסיקה.

בצורה דיי מוסכמת (ותעיף מבט גם על reviews יעודיים) הם נחשבות עם אחלה סאונד ויצא לי להשוות אותם לידי הרבה זוגות

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם חושב שהיתה בעיה אחרת שהיא לא האוזניות, כי אין מצב שאוזניות חוטיות של LG מספקות איכות שמע יותר טובה. לאוזניות TWS יש יתרון טכני אינהרנטי בכך שההגברה יושבת באוזניה עצמה. אם האוזניות מהמומלצות בשוק נשמעו לך כמו פח... זה לא האוזניות.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...