Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 6 2003 2.3 לפני כשבועיים מחבר של אבא שעבר לחול. לצערי לא ביצעתי בדיקה בסיסית (וזו טעות נוראית שעשיתי ומרגיש המון חרטה לגבי זה, אבל שיעור חשוב). הוא עדכן אותי שלרכב הוחלף מנוע לפני כ9 אלף קמ.

במשך השבועיים, נסעתי כעשרה קילומטרים והרכב נסע מצוין ולא התחמם (נשאר על האמצע). לפני יומיים בדקתי את המים ברדיאטור וגיליתי שהיו שם מי ברז בצבע שקוף-כתום (חלודה), הפקק עצמו נראה כיאלו הוא חדש.

עברתי משרשור לשרשור כאן ושמתי לב שהמליצו להחליף את הרדיאטור (ולא רק לנקות אותו) בנוסף לנוזל קירור. אני מתכוון להכניס את הרכב למוסך ביום ראשון לישור קו (למען האמת הייתי צריך לבצע את זה כבר לפני שבועיים) והשאלה שלי, מה לעשות עם שאר החלקים של מערכת הקירור? רוב הסיכוים שהם כבר נפגעו לאחר כל הזמן הזה והבנתי שצריך לצפות לנזילות ולחיות עם היד על הדופק מעכשיו

פורסם
לפני 5 דקות, powder97.c כתב:

רוב הסיכוים שהם כבר נפגעו לאחר כל הזמן הזה והבנתי שצריך לצפות לנזילות ולחיות עם היד על הדופק מעכשיו

תזכורת:

קנית רכב בן 20, בכל מקרה אתה צריך לחיות איתו עם היד על הדופק....

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אין דליפות ממערכת הקירור והרכב לא מתחמם, מדוע לא לעשות פלאשינג ולשים את הנוזל הנכון במסגרת היישור קו וזהו?

לא רואה סיבה להחליף רדיאטור אם אין בעיות

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, איציק נ. כתב:

תזכורת:

קנית רכב בן 20, בכל מקרה אתה צריך לחיות איתו עם היד על הדופק....

צודק, אך מאחר והבעליים הקודמים לא טיפלו ברכב בצורה טובה עכשיו נשאר לתקן ולהתמודד עם ההשלכות

לפני 12 שעות, yairw כתב:

אם אין דליפות ממערכת הקירור והרכב לא מתחמם, מדוע לא לעשות פלאשינג ולשים את הנוזל הנכון במסגרת היישור קו וזהו?

לא רואה סיבה להחליף רדיאטור אם אין בעיות

אין דליפות כרגע (מקווה מאוד שלא יהיה לאחר החלפת נוזל), אך גם לא נסעתי הרבה עם הרכב. בכל זאת, בדקתי את מצב המים והיו מלאים עד הסוף. יכול להיות שיש אולי קרע קטן באחד הצינורות והאבנית חוסמת זאת ובגלל זה אני לא שם לב לדליפה. ברגע שאשים נוזל קירור תואם, זה עלול לשחרר את האבנית ואולי יתחיל לנזול. אך בכל זאת עדיף לשים נוזל קירור מתאים ולהתמודד עם מה שיקרה עכשיו במקום לחכות ולא לעשות כלום. המנוע לא מתחמם בכלל, נשאר בטמפ עבודה קבוע אבל קשה לשפוט מאחר ולא נסעתי הרבה איתו

אני לא מבין כלל ברכבים וזה הרכב הראשון שלי ויכול להיות שאני סתם מדבר שטויות כרגע (מקווה שזה המצב). כמה דברים שמצאתי בשרשורים כאן גרמו לי לחשוב

לפני 11 שעות, ABSULUTT כתב:

תשים נוזל קירור מתאים וסע.

תודה, אעשה זאת. דרך אגב, הבנתי שFL22 (צהוב) מתאים, נכון?

עריכה אחרונה על ידי powder97.c
פורסם

תראה, מי ברז ברדיאטור זה לא טוב.

אבל לא אסון צרנוביל.

תחליף נוזל קירור לאיכות.

ואם יהיו נזילות. טפל בהן.

לא צריך להחליף כרגע כלום.

אתה יודע מה,

ברכב מ2003 לא חושב שהייתי נוגע במערכת הקירור אם היא עובדת טוב.

ובכל מקרה. ברכב בן 20 שנה אתה חייב לבדוק שמן מים לפחות פעם בשבוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

תגיד סתם שאלה קנית את הרכב מבחור בעל עסק מבני ברק?

עריכה אחרונה על ידי _YAIR_
פורסם
לפני 34 דקות, om2 כתב:

תראה, מי ברז ברדיאטור זה לא טוב.

אבל לא אסון צרנוביל.

זה כן.

מעבר לנקודת רתיחה וקפאון (שלא רלוונטי) זה אסון למתכות, לתרמוסטט ולמשאבה.

• תוכן חדש...