Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לוויז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי לפעמים בשבוע וחצי האחרון, שאני מפעיל את הווייז, מתחיל לנסוע, ואחרי 100מ' אני עוצר בצד כדי לסגור ולהפעיל את האפליקציה מחדש.

המסלול לא נטען על המפה בפעם הראשונה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Legend כתב:

קורה לי לפעמים בשבוע וחצי האחרון, שאני מפעיל את הווייז, מתחיל לנסוע, ואחרי 100מ' אני עוצר בצד כדי לסגור ולהפעיל את האפליקציה מחדש.

המסלול לא נטען על המפה בפעם הראשונה.

מדי פעם לאחר בחירת המסלול מופיעה שגיאה "מחפש נתוני רשת" ובכל פעם אני סוגר את האפליקציה ופותח שוב,

כבר מעל שנה וחצי ככה.  

הגרסא מעודכנת.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני סבלתי מאד מהתופעות האלה (ותופעות דומות באפליקציות ארות) בימים בהם היה לי שיומי. מאז שעברתי לסמסונג העסק פועל בצורה חלקה כמעט לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.3.2022 בשעה 21:05, בוני03 כתב:

אפרופו הקשר המשותף לגוגל, זה כזה הזוי שבאג כזה לא מטופל ASAP שאני כבר חשבתי עם עצמי תיאוריית קונספירציה שאולי התקבלה איזו החלטה בגוגל שוויז בכוונה תגרום לבאגים בכדי שהציבור ינטוש לטובת גוגל מפות...

זו לא תאוריית קונספירציה. ברור לחלוטין שזה מה שקורה.

פורסם

השגיאות הנ"ל קורות לי המון מאז העדכון האחרון. תבטלו את חיבור הנתונים לשניה ותחזירו. אמור להסתדר.

פורסם

אגב, אתמול חזרתי בשעה מאוחרת בכביש 4.ברגע שעברתי את גנות קפצה לי הודעה על פקק באורך של 20 דקות! סגרו את הכביש לעבודות. 

אם התוכנה הדבילית הזו היתה טורחת לעדכן 20 שניות קודם הייתי חותך דרך איילון. 

השטויות האלו קורות יותר ויותר. 

פורסם
בתאריך 2.3.2022 בשעה 21:05, בוני03 כתב:

אפרופו הקשר המשותף לגוגל, זה כזה הזוי שבאג כזה לא מטופל ASAP שאני כבר חשבתי עם עצמי תיאוריית קונספירציה שאולי התקבלה איזו החלטה בגוגל שוויז בכוונה תגרום לבאגים בכדי שהציבור ינטוש לטובת גוגל מפות...

לפני חודש בערך הייתי בצפון ובדרך חזרה למרכז הוויז הכניס אותי לטבריה מסיבה מאוד לא ברורה (ולא חסך לי שום דבר מן הסתם וכנראה אפילו האריך את הדרך ואת הנסיעה שהייתה גם ככה בלתי נסבלת בגלל הפקקים). חשבתי בדיוק כמוך.

גם לי זה נשמע כמו קונספירציה הזויה, אבל בפועל אי אפשר לדעת.

יש היגיון שלא יהיו שתי אפליקציות מתחרות תחת אותה חברה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חזרתי לאחרונה להשתמש בGPS המובנה של הרכב, נכון אין דיווחי תנועה, אבל וואו, עובד בצורה הרבה יותר אמינה מוויז שממש נדפק בשנתיים האחרונות

פורסם

בגדול: אין לי מושג על מה אתה מדברים. הווייז אצלי עובד רגיל ותקין...

בגדול 2: מי שרושם שהווייז נדפק לו, נשמח אם יספק מידע בסיסי... (איזה טלפון ברשותו, גרסת אנדרואיד\IOS וכד').

בגדול 3: האם ניסיתם למחוק Cache ו Data של WAZE לצורך ריענון ? זאת פעולה בסיסית ברגע שיש לכם תקלה באפליקציה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נראה לי שעיקר החבר'ה כאן מלינים על האלגוריתם של ווייז (שאכן איבד את זה) שמכווין אותם בדרכים לא דרכים ו/או רק מסבך את העניינים ; פחות על תפקוד לקוי של האפליקציה עצמה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

היו גם שבועיים שבהם "לא נמצא מסלול" או "אין כביש ליד נקודת היעד" להרבה משתמשים. אחד העדכונים האחרונים כנראה פתר את זה.

אני כבר לא מדבר על אלגוריתם - אני מדבר על הצגת עובדות פשוטה. לוייז כבר הופיע פקק של תנועה עומדת, בשניה שעברתי את גנות הוא הקפיץ לי עדכון עיכוב.

אם הוא היה טורח להוסיף לי 20 דקות לזמן הנסיעה הייתי מבין לבד שמשהו לא בסדר ומשנה מסלול.

אגב, לא מזמן נסעתי בלילה לרמת הגולן. הייתי קצת לא מרוכז וסמכתי על הוייז ויצא שעליתי דרך חמת גדר...

עריכה אחרונה על ידי nev

• תוכן חדש...