Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיים ברשותי רכב מסוג יונדאי איוניק שנת 2107, אני מתקרב ל90K ונדרש לעשות טיפול.

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול במוסך מורשה, אשמח לדעת האם המחיר הוגן.

הטיפול הינו:

• שמן
  • פילטר שמן
  • טבעת אטימה
  • פילטר אוויר /מנוע
  • פילטר אוויר /מזגן
  • נוזל בלמים
  • נוזל מצמד

המחיר כולל עבודה ומע"מ הינו 1300 ש"ח.

האם שווה לטפל במוסך מורשה שכל הטיפול יהיה מתועד בספר רכב וכו..?

פורסם (נערך)

נראה שמדובר בטיפול 15000 סטנדרטי + החלפת חלקיים יעודיים להחלפה נקודתית

אתה יכול להוריד את ספר הטיפולים מהאתר לוודא מולם (למרות שהסיכוי שהם יפספסו אפסי)

לגבי שאלת מוסך יבואן או שלא - יש לא מעט דיונים בנושא, באופן אישי אני חושב שלרכב ללא אחריות כדאי לשקול היטב. יש לא מעט מוסכים מורשים לא של היבואן של אנשי מקצוע ראויים ושמתעדים טיפולים במחשב לפי מספר רכב.

מוסך אחד שטיפלתי בו היה מקצועי ברמות, אבל פחות חזק בתיעודים וכו' מוסך אחר היה מתעד כל פיפס אבל פחות מקצועי. אם יש מוסך מורשה לא של יבואן שאתה סומך עליו ומתעד כל טיפול - לא הייתי פוסל, לשיקולך.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ZionH
תיקון מילולי
פורסם

גם לי יש איוניק ועשיתי את הטיפול הנ"ל במורשה.

האם כדאי לטפל במוסך מורשה, תלוי בסוג רכב.

ברכב היברידי עם תיבת הילוכים רובוטית (איוניק) לדעתי כדאי.

דרך אגב לפני הטיפול החלפתי מסנן מזגן לבד 5 דקות עבודה עלה לי 40 ש"ח והוזיל לי אץ הטיפול ב200 ש"ח שילמתי רק 1100 ש"ח

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 4.3.2022 בשעה 20:15, airwolf1980 כתב:

גם לי יש איוניק ועשיתי את הטיפול הנ"ל במורשה.

האם כדאי לטפל במוסך מורשה, תלוי בסוג רכב.

ברכב היברידי עם תיבת הילוכים רובוטית (איוניק) לדעתי כדאי.

דרך אגב לפני הטיפול החלפתי מסנן מזגן לבד 5 דקות עבודה עלה לי 40 ש"ח והוזיל לי אץ הטיפול ב200 ש"ח שילמתי רק 1100 ש"ח

היי . איפה רכשת את המסנן למזגן והאם יש סרטון איך להחליף אותו ? 

פורסם

אם יוצאים מנקודת הנחה, שמחליפים את כל נוזל הבלמים, כולל ניקוז, [ולא רק מרוקנים את המיכל וממלאים], המחיר כשמדובר במוסך מורשה יבואן, בסדר גמור.

פורסם
לפני כשעה, yossiaviel כתב:

אם יוצאים מנקודת הנחה, שמחליפים את כל נוזל הבלמים, כולל ניקוז, [ולא רק מרוקנים את המיכל וממלאים], המחיר כשמדובר במוסך מורשה יבואן, בסדר גמור.

מעטים עושים את זה(החלפה מלאה)

אם זה לא נדרש ע"י הלקוח אני בספק

גם במורשה יבואן החליפו לי רק מהכוסית

פורסם

אם אתה מעוניין לבצע את הטיפול במורשה יבואן, תתקשר למספר מוסכים, בדרײכ יש הפרשים בינהם. אם אתה פתוח לטיפול במורשה לא יבואן, סביר להניח שתוכל לחסוך למעלה ממחצית העלות שציינת במיוחד אם תביא את המוצרים בעצמך. 

פילטר אוויר ומזגן יקח לך 5 דקות להחליף לבד. ביוטיוב תמצא סרטון או שתביט בספר הרכב להסברים כיצד. שווה לבדוק קודם עצמאית אם הם בכלל דורשים החלפה. אם אתה לא יודע מה מצבם, תפרק, תעלה לכאן תמונות ותקבל המלצה. 

• תוכן חדש...