Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קונה 1.6 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

לפני רכישת יונדאי קונה 1.6 טורבו חדשה , אשמח לקבל חוות דעת ממי שמכיר את הרכב מנסיון .

אז עיצוב הפנים והפלסטיקה פחות מלהיבה , אני אוהב לנהוג ופחות מתעניין בריפוד ופלסטיקה וצריכת הדלק לא מדהימה את זה אני יודע .

רווק עם כלב ללא ילדים .

נוח?רועש?התנהגות?

המון תודה 

פורסם

יכול להעיד מכמה נסיעות מבחן שביצעתי על הרכב והמנסיוני המועט- 

פנים הרכב מרגיש זול, שחור וחסר מעוף לטעמי.

נוחות - בעיר לא היה לי נוח כל-כך, לא יודע להגדיר מאיפה החוסר נוחות אבל מרגיש שהרכב פחות בנוי להעברות הילוכים תכופות בעיר.

ביצועים - מנוע בריון, מרגיש קצת גדול על הרכב.

אין ספק שבקו ישר הוא משאיר אבק להרבה רכבים שיקרים ממנו בעשרות אלפי שקלים.

רעש - לא היה רועש מידי ביחס למאזדה 2 שברשותי.

באיזור 110 קמ״ש הרעש מתחיל לחדור מכיוון הגלגלים והמראות.

פורסם

למה דווקא הקונה ?

מעבר למנוע חזק אין ברכב הזה שום דבר אשר מצדיק את הקניה שלו, העיצוב החיצוני ענין של טעם, הפלסטיקה הפנימית והעיצוב מיושן ומביך.

יש אלטרנטיבות טובות לאין שיעור , 2008 , ארונה עם מנוע 1.5 וזה רק על קצה המזלג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

למה דווקא הקונה ?

מעבר למנוע חזק אין ברכב הזה שום דבר אשר מצדיק את הקניה שלו, העיצוב החיצוני ענין של טעם, הפלסטיקה הפנימית והעיצוב מיושן ומביך.

יש אלטרנטיבות טובות לאין שיעור , 2008 , ארונה עם מנוע 1.5 וזה רק על קצה המזלג.

יש לי חבר שגם מעוניין לקנות את הקונה למרות כל החסרונות כמו שהוא הגדיר אותם " פנים האוטו כמו חנות אלי אקספרסס" 

הסיבה שהוא עדיין שוקל לקחת את הקונה זה בגדול האמינות שהוא מפחד שלא יקבל מפ'גו או סיאט...

פורסם

לא מבין את העניין לגביי האמינות, גם ביונדאי וגם בסיאט מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים.

הגיר בפג'ו פלנטרי שנחשב מאוד אמין. לגביי מנוע 1.2 Puretech זה כבר סיפור אחר (רצועה חדשה וכו' אבל צריך לראות איך היא תישמר לאורך השנים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 37 דקות, redead כתב:

יש לי חבר שגם מעוניין לקנות את הקונה למרות כל החסרונות כמו שהוא הגדיר אותם " פנים האוטו כמו חנות אלי אקספרסס" 

הסיבה שהוא עדיין שוקל לקחת את הקונה זה בגדול האמינות שהוא מפחד שלא יקבל מפ'גו או סיאט...

משעשע הסיפור של האמינות של יונדאי, הייתה לי איוניק מליסינג , מציע לך לחפש פה את השירשור שכתבתי על הרכב בשנתיים שהיה אצלי , אמין זה לא בדיוק המילה שמגדירה את הרכב.

ודרך אגב , כל הבעיות אשר מתוארות בפוסט שלי מוכרות היטב וידועות ליבואן ולזכותו העובדה שהוא מבצע תיקונים בשקט למי שמודע לבעיות  , ולמי שלא ???

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לגיר של יונדאי הבעיות שלו (מתחמם בפקקים). קרה ב-i30  של ההורים שלי, לצד החלפת בלם יד חשמלי שהושבת במסגרת האחריות.

לי ב-i10 הוחלף מחשב בקרת כרית אוויר ברכב בן 3 שנים (3,000 ש"ח, מחוץ לאחריות). 

ההבדל העיקרי בין יונדאי לסיאט/פולקסווגן הוא בשירות של כלמוביל, שאכן זוכה למוניטין טוב ביחס לצ'מפיון... האמינות עצמה קצת Overrated.

פורסם

גם לבן שלי ואשתו הלך גיר ביונדאי איוניק לאחר כ80000 ק"מ .

זה קרה לפני כמה חודשים.

למזלם , יש 5 שנים אחריות על הגיר .

קרוב לחודשיים הם היו בלי האוטו כי תקנו את הגיר , התקלה חזרה  , חסר חלקים וכיוצא בזה סיפורים.

כל התקופה הזו הם נסעו על I10 כרכב חלופי וגם זה לאחר צעקות.

פורסם (נערך)

הענין הוא שכלי רכב באופן כללי הוא מוצר מורכב מאוד שעובד למשך זמן ובתנאים משתנים. לכן וככל מוצר כזה אינו יכול להיות חסין מתקלות וזה ללא קשר לסמל שיש לו על הגריל ואיזה אוכל מעדיפים אלו שמרכיבים אותו. העובדה שחלק מהמותגים נתפס כחסין מתקלות וחלק אחר נתפס כמועד לפורענות, נובע גם מתקלות סדרתיות של תכנון או ביצוע לקוי ( מה שקיים אצל כולם, ראה ריקולים ), אבל בעיקר ממחלקת יחסי ציבור טובה או גרועה ויחס של היצרן/יבואן לתקלות כאלו. ומה שמפליא אותי יותר מכל הוא שמדובר במרבית המקרים ביצרנים שהם תאגידי ענק, כאלו שהיו אמורים להיות מודעים עד קצה הציפורניים לחשיבות העצומה של יחסי ציבור ושימור מוניטין ועדיין חלקם נוהג כמו ילד בן 12 שמחליט למכור תמונות משומשות של פוקימון.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תוכן חדש...