Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

חוץ מזה, לא חסר סדאנים חדשות בכביש - אלנטרה, קורולה, מאזדה 3, אוקטביה, סנטרה, בטח יש עוד כמה שאני לא זוכר.

אוקטביה היא לא סדאן, היא נוצ'בק

• אהבתי 2
פורסם
לפני 59 דקות, itsik170 כתב:

טלקאר מייבאים ב-125 אלף סיד דיזל ידנית וזה כרגע הגרסה היחידה של הסיד האצ'בק.

במקביל הפסיקו את השיווק של גרסת הדיזל לסטיישן - כנראה בגלל שעובדה שטויוטה קורולה סטיישן נהייתה דומיננטית אצל נהגי המוניות.

סיד ידנית לא מייבאים (בהווה), כן ייבאו (בעבר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 37 דקות, redroze כתב:

סיד ידנית לא מייבאים (בהווה), כן ייבאו (בעבר).

היא עדין מופיעה באתר של קיה, בזמן שכבר הורידו את ההאצ'בק בנזין ועוד דגמים כמו הנירו ההיברידי והאופטימה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 14 שעות, imprezadude כתב:

מתי יגיע היבואן המקביל שגם ייבא לכאן גרסאות ידניות למשפחתיות האלה..? בטוח יש עוד כאלו שהיו שמחים שכזה דבר יקרה.

בודדים היו שמחים שכזה דבר יקרה.

ההיצע גם של דגמים ידניים ירד משמעותית בארץ, פעם היה אפשר לרכוש לא מעט דגמי מיני וסופר מיני עם גיר ידני, היום יש רק בודדות שמוצעות בקונפיגורציה הזו.

בהתחשב בזה שגם באירופה יש ירידה בכמות המכירות של גירים ידניים בשנים האחרונות, אני לא אהיה מופתע אם גם באירופה לאט לאט יתחילו להיעלם דגמים ידניים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 19 שעות, vadim6385 כתב:

גם יש דגמים שבהם הסדאן עדיפות על ההאצ׳בק בפרמטרים מסוימים - בקורולה האצ׳בק הבגאז׳ פצפון, מאזדה 3 האצ׳בק החדשה פשוט נראית רע.

צריך לזכור שבמכוניות הצ'בק הנפח הרשום הוא "עד המדף". בפועל יש הרבה יותר נפח אחסון ממה שזה נראה.
לפני כמה חודשים נסעתי עם חברים בקורולה סדאן שלהם (הדגם החדש). היה קשה להכניס את כל הציוד של 4 אנשים לתא המטען - בעיקר בגלל הזרועות של המכסה.
להערכתי באוריס הצ'בק שלי (שתא המטען שלה מאוד דומה לקורולה הצ'בק) אותו ציוד היה נכנס בלי בעיות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 22 שעות, vadim6385 כתב:

ועבר לקרוסאובר מגושם וזללן, לא יודע מה יותר גרוע.

חוץ מזה, לא חסר סדאנים חדשות בכביש - אלנטרה, קורולה, מאזדה 3, אוקטביה, סנטרה, בטח יש עוד כמה שאני לא זוכר.

גם יש דגמים שבהם הסדאן עדיפות על ההאצ׳בק בפרמטרים מסוימים - בקורולה האצ׳בק הבגאז׳ פצפון, מאזדה 3 האצ׳בק החדשה פשוט נראית רע.

זה באמת עניין של טעם. לדעתי מזדה 3 האצ׳בק בדור הנוכחי נראית מעולה, בניגוד לסדאן. עשו שם עבודה מדהימה עם העיצוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, itsik170 כתב:

היא עדין מופיעה באתר של קיה, בזמן שכבר הורידו את ההאצ'בק בנזין ועוד דגמים כמו הנירו ההיברידי והאופטימה.

גם דאציה דאסטר דיזל ידנית 4על2 ברמת אבזור הגבוהה מופיעה במחירון אבל כבר שנתיים אין רכב כזה במלאי. ופיאט 500 חשמלית ברמת אבזור הנמוכה ביותר לעולם לא עלתה לכביש אבל מופיעה במחירון. שאני אמשיך?

פורסם

רכב מעולה, להורים שלי יש כבר 3 שנים את דגם ה-1.4 טורבו והם מאוד מרוצים.

חבל שהיבואן הרשמי לא מביא את גרסת ה-1.0T במקום האקסנט המביכה (שעולה כמעט אותו דבר).

פורסם

מה זה "קבוצת עמק איילון"? איילון מוטורס?
פעם ראשונה שאני רואה בייבוא מקביל דגם עממי במחיר תחרותי, השאלה היא באיזו רמת אבזור ובאיזו דרגת בטיחות יגיע הרכב.

באבזור נדיב ועם מערכות בטיחות מתקדמות זה יכול להיות להיט.

פורסם
לפני 23 שעות, redroze כתב:

גם דאציה דאסטר דיזל ידנית 4על2 ברמת אבזור הגבוהה מופיעה במחירון אבל כבר שנתיים אין רכב כזה במלאי. ופיאט 500 חשמלית ברמת אבזור הנמוכה ביותר לעולם לא עלתה לכביש אבל מופיעה במחירון. שאני אמשיך?

את האמת שקיה סיד ידנית כן נמכרת, בעיר שלי יש 3 או 4 סיד ידניות משנת 2021, ובמאגר ראיתי אחת ברישוי (8XX-XX-X02) מאמצע דצמבר

פורסם
לפני כשעה, D4K כתב:

את האמת שקיה סיד ידנית כן נמכרת, בעיר שלי יש 3 או 4 סיד ידניות משנת 2021, ובמאגר ראיתי אחת ברישוי (8XX-XX-X02) מאמצע דצמבר

אנחנו בשנת 2022 אז אתה רק מחזק את מה שרשמתי למעלה:

"סיד ידנית לא מייבאים (בהווה), כן ייבאו (בעבר)."

פורסם
לפני 13 שעות, פריג'י כתב:

חבל שחסר צילינדר במנוע.

אני מניח שמדובר במנוע זהה לסטוניק (2018-2019) עם ה 120 כ"ס.

החוסר בצילינדר ממש לא מורגש. המנוע נמרץ מאוד, חסכוני והצימוד שלו לגיר הרובוטי ממש מוצלח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...