Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 9.2.2022 בשעה 19:06, imprezadude כתב:

מתי יגיע היבואן המקביל שגם ייבא לכאן גרסאות ידניות למשפחתיות האלה..? בטוח יש עוד כאלו שהיו שמחים שכזה דבר יקרה.

תגדיר מה זה שמחים?

שמחים = אנשים שיכתבו בפורום - איזה כיף שיש מבחר של רכבים ידניים?

או

שמחים = אנשים שילכו וישימו 120-130 אלף שקל אצל היבואן ויקנו?

כי אופציה ב' הפכה למאוד נדירה. גם בעולם. אין באמת סיבה עם הגירים האוטומטים של היום להעדיף ידני.

אולי אמינות. 

ואת זה כותב לך אחד שמרבית הרכבים שלו היו ידניים.

• אהבתי 2
פורסם

אני הייתי שם את הכסף על מאזדה 3 ידנית למשל, מאמין שיש פה עוד כמה שיעשו את זה. 

אפילו בארה״ב יש כאלו שקונים דגמים ידניים. 

ברור לי שהאופציה הזו הפכה נדירה, אבל גם ברור לי שהסיבות לבחור בידני הן סובייקטיביות, לא אובייקטיביות, כמו שציינת. 

פורסם
בתאריך 9.2.2022 בשעה 15:23, vadim6385 כתב:

גם יש דגמים שבהם הסדאן עדיפות על ההאצ׳בק בפרמטרים מסוימים - בקורולה האצ׳בק הבגאז׳ פצפון, מאזדה 3 האצ׳בק החדשה פשוט נראית רע.

עד שראיתי את ה 3 החדשה במציאות זה הרושם שהתקבל גם עלי ע"ס התמונות, אך במציאות דווקא הסדאן (המאובזרת) משמימה למדי וההאצ'בק נראית "צמרמורות"... (כפי שמיטב מוחות הטיקטוק נוהגים לומר). העובי המוגזם של קורה C גם פחות מטריד מהרושם שהתקבל תחילה בתמונות.

בנוגע לפרקטיות ההאצ'בק vs. סדאן באופן כללי לדעתי אין פה בכלל ויכוח - ההאצ'בק תשתחל ליותר חניות ותאפשר פריקה/טעינה נוחים יותר. אולי כשאעבור את גיל ה 40 התפיסה תשתנה, לא נותר עוד הרבה.

פורסם
בתאריך 12.2.2022 בשעה 09:44, Nakamichi כתב:

תגדיר מה זה שמחים?

שמחים = אנשים שיכתבו בפורום - איזה כיף שיש מבחר של רכבים ידניים?

או

שמחים = אנשים שילכו וישימו 120-130 אלף שקל אצל היבואן ויקנו?

כי אופציה ב' הפכה למאוד נדירה. גם בעולם. אין באמת סיבה עם הגירים האוטומטים של היום להעדיף ידני.

אולי אמינות. 

ואת זה כותב לך אחד שמרבית הרכבים שלו היו ידניים.

כשאני עניתי באחד השרשורים שאין מקום בעולמינו לגיר ידני, נפתחו עלי שערי השמים
אנשים אוהבים לקשקש בזנב, למה לא מביאים ידני? למה לא מביאים גרסאות ספורטיביות?
כי כמו שכתבת, להתחבא מאחורי מקלדת זה דבר אחד, אבל ללכת לשים $$$ על השולחן זה דבר אחר.

תמיד יהיו "סוטים" שיהיו מוכנים לשלם על תאוותם היחודית, אבל תכלס... הגיר הידני בסוף דרכו, כנראה כמו מנוע הבעירה הפנימית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...