Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה אותה בחור חביב, תוך שעה מהפירסום ביד 2 ובלי לבקש שקל הנחה... וגם הביא לי את הרכב שלו לשבועיים, נסעתי עם הרכב שלו לקבל את הרכב החדש והוא חיכה לי שם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 5 שעות, outlander כתב:

גם הפסי תאורה מכל הכיוונים פתאום נראה לי קצת ערבי.

אז מה אני אגיד לכם, פשוט לא שווה את הכסף. נשאר רק סמל סטטוס.

לא, כי עד היום הפגנת אנינות טעם שמתאימה לנסיכות אירופאית קטנה כמו מונקו או סאן מרינו. 

אתה לא הקהל של הרכב. הקהל של ה EQB מסתכל על האאוטלנדר הנוכחי וגם זה הקודם בתור רכב איכרים זול ומוחצן. 

אגב, פרארי זה מעאפן. נשאר רק סמל סטטוס. אין בה מקום להוביל צינורות פלסטיק לביוב כמו באאוטלנדר שלך אם מקפלים מושבים ומניחים אותם על החלון הקדמי ימני. 

העיקר תפירת ריפוד עם מעויינים. 😩

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 29 דקות, discoTD5 כתב:

אתה לא הקהל של הרכב. הקהל של ה EQB מסתכל על האאוטלנדר הנוכחי וגם זה הקודם בתור רכב איכרים זול ומוחצן. 

נו, זו בדיוק המשמעות של סמל סטטוס, אבל זה היה עד יולי 2021. לא עוד!!

עכשיו גם הקהל שנוהג באאוטלנדר רואה את ה-EQB, מרים את ראשו בגאווה ומפטיר "פחחח עוד רכב מכוער בחצי מיליון שקל" וממשיך לשייט להנאתו. אנשים אפילו לא מזהים מה זה, אדם בגיל העמידה שאל אותי בחודש שעבר בחניון ברמת גן איזה רכב זה... 😅

למרבה המזל אין חתיכות למכירה ואין רכבים כאלה בכבישים, לא כמו המשוקץ הקודם שאמנם אהבתי אותו אבל די, יצא מכל החורים.

פורסם

סתם להשכלה כל פעם שאני נודע במרצדס אני מפעיל את המסג'  - זה אחלה ביחוד בפקקים.
שאלתי אתמול את החבר האם הוא מוכן להחליף לאוטלנדר לדגם המפואר (אכן אני נסעתי בדגם הליסינג הסטנדרטי),
מיותר להגיד את התשובה (ולא הוא לא ערס, שופוני ושות').

פורסם

אתה בעצמך מחזיק מרצדס או מידי פעם מקבל מחבר?

אותי מסקרן אם אלה שמחזיקים מרצדס משתמשים בפונקציה של המסאג' אחרי כמה חודשים של שימוש ברכב.

זה שהוא לא יעבור לאאוטלנדר זה ברור, בדיוק כמו שאני בחיים לא אקנה רכבים שהתקבעו אצלי כרכבים זולים. גם אם חוויית השימוש היתה זהה (והיא לא), מרצדס הוא מותג יוקרה. אם הוא ימכר מחר ב200k במקום במיליון, הוא יאבד את הקסם.

• תוכן חדש...