Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכוון לעשות בקרוב ציפוי של גייון, בעל המקצוע כאשר הסביר לי על התהליך ציין שכדאי מאוד בתחזוקה שוטפת להשתמש בגייון קיור, בשביל לתת חידוש לציפוי ולשמר אותו טוב יותר

והציע גם להשתמש בשמפו ננו שלהם(מניח שזה דיי מקביל לNMS של קוך).

כבר הזמנתי את הקיור בשביל הצבע, ואני מניח שצריך יהיה לשים אותו בערך פעם בחודש- מצויין שיש לו טווח של חודש וחצי של פעולה.

השאלה היא האם הwet coat של גייון שראיתי הרבה ביקורות טובות עליו יכול להשתלב כאן ואיך? אם לא אז בשביל הצבע אז כנראה זה יהיה רק בשביל הגאנטים.

*השמפו שאני שוטף כרגע איתו בתור שמפו עיקרי הוא הריסט של קרפרו

שאלה נוספת של דרך אגב- אם יש ציפוי ננו האם זה נכון שלא רצוי כלל להשתמש בווקס? זה בעצם מה שהייתי עושה עד כה ברכב הקודם שלי, ישום שבועי של ווקס על רטוב, בסוף השטיפה- דבר שהיה נותן אחלה של הגנה בין השטיפות, אך עכשיו זה גורם לי לתהות אולי זו הייתה טעות ובעצם הפעולה הזו "חסמה" את ההשפעה של הציפוי ננו

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לשאלה הראשונה, אתה יכול להשתמש ב-Wet Coat יחד עם Cure או כשכבה מתחת ל-Cure או להחליף אותו לגמרי. אין שום מניעה, ההיפך, להשתמש בו על הצבע. נסה את שניהם ותראה מה עובד לך טוב יותר. אם אתה שוטף על בסיס שבועי, חשוב גם שיהיה ספריי דיטיילר קרמי (ל-Gyeon יש את ה-Ceramic Detailer). יש תמיד אפשרות להשתמש ב-CanCoat של Gyeon לעמידות אפילו יותר גבוהה משניהם יחד כדי לתחזק את הציפוי.

בקשר לשאלה השנייה, הדעות חלוקות כאן בפורום, אני נמנה עם אלו שלא מערבבים מוצרי הגנה ״קלאסיים״ יחד עם ציפויים, אלא מעדיף לעבוד עם הליין הקרמי של החברה של הציפוי. אתה יכול להשתמש בווקס לחלונות למשל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי להשתמש בWET COAT בינתיים עוד לפני הציפוי קרמי, בינתיים עושה רושם חיובי מאוד- קל מאוד לשים על הרכב, ומחזיק בינתיים כבר שבוע שלישי בסדר גמור, משמעותית עדיף על הווקס מבחינת עמידות.

בCURE עוד לא השתמשתי, אך אשתמש לאחר שיהיה לי ציפוי, נראלי יותר אפקטיבי כך.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...