Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית אדים חמורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רנו קליאו 2013, דור 4 ,1.1 רגיל

כל בוקר האדים פשוט מפוצצים באדים מבפנים ופשוט קשה מאוד על הראייה, גם לאחר ניגוב

מה אפשר לעשות עם זה???

פורסם

לא צריך לנגב, 

תפעיל חימום עם AC, תכוון את הפתחים לכיוון השמשה, תוך 2 דקות הכל יבש.

• רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 15 שעות, yuvk כתב:

תבדוק אם אין לך מים באוטו - מתחת לשטיחים או בבגז'.

אכן, תבדוק שאתה לא משאיר באוטו איזה סמרטוט רטוב או משהו שיכול להפיץ לחות, כמו פחיץ משקה שלא סיימת ושכחת באוטו.

אם הרכב במקום בטוח(גשם, חיות וגנבים) אתה גם יכול להשאיר את החלונוץ טיפה פתוחים (ממש חריץ קטן) שיצא הלחות

פורסם

אם יש לך "בקרת אקלים" יש לך כפתור הפשרה ייעודי לשמשה הקדמית. אם "מזגן מיכאני" אתה יכול לבצע את הפעולה על ידי הפכלת המזגן כאשר חוגת החימום נמצאת באמצע או קצת לכיוון החימום, וזרם האויר מופנה לחלון.

בשלב הראשון עיקר ההפשרה נעשית על ידי המזגן, אשר פולט אויר יבש (וקר). החימום מצטרף רק כעבור דקה - שתיים, אחרי שנוזל הצינון של המנוע מתחיל להתחמם. התהליך אורך דקה - שתיים, שבהן תתקשה לנהוג ועדיף להמתין עד שהחלון יפשיר. המזגן גם מצנן את השמשה, מה שעלול לגרום עיבוי בצידה החיצוני, על זה מתגברים עם הפעלת המגבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכתבו לפניי, כנראה חדרו לך מים לרכב, נסה לאתר את הנקודה ע"י לחיצה על השטיח באזור הרגליים של הנוסעים והנהג.

מעבר לפתרונות שעלו פה לפניי, הייתי זורק ברכב גם כמה שקיות של סופג לחות ובנוסף מחזיק מגב סיליקון קטן, ויש אחד שלו על השמשה ינקה אותה מאדים ביעילות

כבר חתמתי...

פורסם

זה לא רק אצלך. עכשיו תקופה קשה. ואני נוהג בהרבה מכוניות שונות. בכולם זה קורה. רק אחרי 5-10 דקות המזגן מתחיל להשפיע. בלית בררה מנגב ועושה סימנים בשמשה. 

פורסם

בהתחלת נהיגה שים אדים על פול אחר כך תכוין את המזגן למעלות 21.5 על האדים ואז לא קר ולא חם ו איןאדים עצה שמישהו נתן לי ואני לא מפסיק להודות לו

• תוכן חדש...