Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכשתי ביום רביעי מאזדה 3, שנת 2018 מאופרייטליס.

היום שמתי לב שעל השמשה האחורית והקדמית, בצד שמאל(נהג) יש מאין לכלוכים מוזרים כאלה שמאוד מציקים לי ובולטים לעין.

ההבדלים בין הכתמים לשמשה הרגילה מסורטטים למדי, כאילו היה שם דבק וכיסוי על שאר השמשה.

בהתחלה ניסיתי להוריד עם מנקה שמשות ומטלית מיקרופייבר - לא עזר.

לאחר מכן חשבתי שזה רסיסי צבע שעפו כחלק מתהליך "ההשבחה" של האוטו בחברת הליסינג, כנראה שצבעו חלקים, ניסיתי להוריד עם טינר ומטלית מיקרופייבר במשך חצי שעה - לא עזר.

אני כמעט בטוח שפוליש לשמשות יעזור, אבל רוצה להמנע מהוצאה כספית גדולה.

כמובן שאדבר איתם ביום ראשון, אבל זה ממש מציק לי ואני רוצה לפתור את זה בהקדם האפשרי.

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.24.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.25 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.25.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.26 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.26.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.27 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-12-24 at 17.11.27.jpeg

פורסם

אין לי מושג מה יוריד את זה,אבל אתה יודע שזה לא שמשה מקורית? 

אין את החותמת של מאזדה על השמשות. 

פורסם (נערך)

מים עם מעט סבון,סכין יפנית ותגרד את השמשה ,או שתקנה סקרייפר יעודי,זה עולה כמה שקלים לא משהו רציני 

זה צבע ,שצבעו את הרכב הם לא כיסוי כראוי את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

@ArikC

מים וסבון גם לא עזר, אני חושש לשרוט את השמשה עם סקייפר / יפנית, אין פתרון אחר סטייל חומר מוריד חזק יותר עם מטלית?

איך אציטון?

פורסם (נערך)

לא הייתי מנסה אצטון.

כשהיו לי כתמי אבנית עקשים, משהו שדומה למה שיש פה בתמונה, קניתי פוליש לזכוכית של rupes, פעל כמו קסם (לאבנית).

ממליץ שתנסה את זה קודם, ותיישם באופן ידני עם הבלוק הקטן שיש שם.

מצרף קישור:

https://www.justmotor.co.il/product/פוליש-לחלונות-קריסטל-rupes-crystal-glass-polish

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם (נערך)

האם יש סיכוי שאפגע בפסי החימום - מפשירי האדים בשמשה האחורית בעקבות שימוש בסקרייפר?

עריכה אחרונה על ידי nizzan943
פורסם
לפני 17 שעות, nizzan943 כתב:

@ArikC

מים וסבון גם לא עזר, אני חושש לשרוט את השמשה עם סקייפר / יפנית, אין פתרון אחר סטייל חומר מוריד חזק יותר עם מטלית?

איך אציטון?

מים וסבון בלי סקרייפר לא יעזרו.

אתה יכול לנסות גם להשתמש בטינר רק בזהירות על הצבע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז אין מנוס מלהשתמש בסקרייפר.
לא תעשה נזק אם תעבוד בזווית נכונה ולא ב90 מעלות לשמשה,מים וסבון ותגרד את הזכוכית,קשה מאוד מאוד לשרוט זכוכית אל תפחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...