Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבוע טוב חברים ברשותי יאריס 2012 ורציתי לעשות כחלק מתחזוקה מונעת אין לי בעיות ניקוי לבית מצערת
הזמנתי כבר גומיה מקורית לבית מצערת ,
אצלי זאת מצערת אלקטרונית וכמובן שאני רוצה לבצע פירוק מלא שלה הבנתי שאסור לגעת בפרפר בעבר עשיתי ניקוי לקורולה 2001 פירקתי וניקיתי אבל היא היתה מכנית
יש לכם טיפים לעבודה? איך עושים לימוד מצערת?
כדי להכנס לזה בכלל? אם אין בעיות? כרגע הרכב עם 140 אלף ולא נראה לי שעשו לה בעבר ניקוי שכזה
האזןר אצלי קצת פחות נגיש יש יותר מדי צינורות בקורולה לא הייתי צריך לפרק בכלל את הבית פילטר אוויר
אשמח לטיפים ועצות 🙂

אין תיאור זמין לתמונה.

אין תיאור זמין לתמונה.
פורסם (נערך)

מה שאני מציע זה לנקות רק חיצונית את הפרפר של המצערת עם ספריי קרבורטורים. לא לפרק את המצערת.

בנוסף אפשר לקנות ספריי חיישנים ולנקות את שתי החיישנים שייש לך שם. נראה לי MAF ועוד אחד.

תבדוק אם יש לך גישה לחיישן MAP שעל סעפת היניקה גם אותו לנקות עם ספריי.

עריכה אחרונה על ידי dorban5
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, dorban5 כתב:

מה שאני מציע זה לנקות רק חיצונית את הפרפר של המצערת עם ספריי קרבורטורים. לא לפרק את המצערת.

בנוסף אפשר לקנות ספריי חיישנים ולנקות את שתי החיישנים שייש לך שם. נראה לי MAF ועוד אחד.

תבדוק אם יש לך גישה לחיישן MAP שעל סעפת היניקה גם אותו לנקות עם ספריי.

מצטרף.

מה שמשפיע הוא אזור הפרפר, פירוק לגמרי זה המון עבודה כנראה גם נוזל קירור עובר שם.

בספק אם תהיה תוצאה שונה בין שני המקרים.

נקה את הפרפר משני הצדדים ואת הרדיוס שלו בגוף המצערת.

שים לב לפתוח את הפרפר דרך הפדל ולא עם היד.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

תיקח ספרי קורבורטור  

1. לפתוח את הבורג בצינור שצמוד למצערת, ולנתק את הצינור מהמצערת, ואז אפשר לראות את הפרפר בתוך המצערת,

2.פתיחת הפרפר תעשה ע"י לחיצה על דוושת הגז,

3. להשפריץ ספרי אל תוך המצערת וכן על הפרפר מכל הכיוונים.

הספרי לא מזיק למנוע כל הג'יפה יוצא, ויש אומרים שהחומר של הספרי מנקה את המנוע,

אם תרצה ניקוי יסודי תפרק את המצערת לגמרי לא מסובך אם אני לא טועה לפתוח 4 ברגים + 2 צינורות של מים,

• תוכן חדש...