Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר תקופה שמד הטמפרטורה עולה מעט (לא לרמה שזה מצפצף) וחוזר לנורמה כמה פעמים במהלך הנסיעה (לא נראה שזה קורה באינטרוולים קבועים). פתחתי את מיכל העודפים לראות אם חסר לי נוזל וראיתי שיש טחינה, פעם אחרונה שהמנוע התחמם זה קרה לפני שנתיים בערך. המנוע התחמם מאוד, עצרתי מיד בצד וגררתי למוסך שם אמרו שבית הטרמוסטט נפרץ והחליפו אותו.

לא יודע אם יש קשר אבל בהחלפה האחרונה של הפלאגים ראיתי שמן באחד הפלאגים אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולסדר את האטם ולראות אולי זה יסדר את הבעיה (אין ממש אטם, פשוט מורחים סיליקון). אממה, פירקתי כל בורג שראיתי ועדיין לא הצלחתי להגיע למקום שצריך למרוח סיליקון.

השאלות שלי הן-

1. האם יש קשר בין הטחינה והתחממות לשמן בפלאג? - השמן היה היכן שחוט ההצתה מחובר ולא רק על האלקטרודה

2. האם זה כנראה ראש מנוע וכדאי לשלוח את הרכב למוסך? ואם זה לא זה אז אם מישהו מכיר את המנוע (k4m) ויכול להדריך אותי איך להתקדם עם הפירוק של המנוע כדי לשים סיליקון.

תודה רבה

IMG_20211105_151212.jpg

פורסם (נערך)

אין קשר בין התחממות לשמן באיזור הפלאג/כוהל. 

שמן במים במיכל העיבויי זה או אטם ראש מנוע או שמתערבב שמן במים מאיזור הקולר שמן מנוע/גיר.

כדי להמשיך ולפתוח את המכסה שסתומים צריך לשחרר את הבורג צד טיימינג.

לא חושב שצריך להוציא את המכסה טיימינג כולו, רק לפתוח את הבורג נראה לי מספיק.

renault-valve.jpg

יכול להיות שיש לך קולר שמן גיר

renault-oilcooler.jpg

עריכה אחרונה על ידי dorban5
פורסם

תודה רבה, אני אבדוק כשאגיע הביתה. במידה והשמן במים זה שמן גיר, זה לפרק את הקולר ולאטום אותו גם כמו הראש מנוע?

פורסם

תבדוק אם בכלל יש אצלך קולר שמן תיסתכל טוב טוב. אם יש, צריך לפרק אותו, לנקות אותו ולשים אטם חדש.

לא בטוח שהזליגת שמן למים משם, אבל צריך לשלול את זה קודם לפני שניגשים לחשוב על אטם ראש.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...