Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה להשכרת רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הוצעו לי שני רכבים לשכירת רכב בחול. סקודה פביה סטיישן ויונדאי i30 סטיישן. בנזין גיר ידני בשניהם. נוסעים שלושה מבוגרים עם שתי מזוודות ועוד כמה תיקים. 

האם הסקודה תהיה צפופה עבורינו? למי חווית נהיגה טובה יותר? האם תצרוכת הדלק שונה משמעותית?

תודה.

פורסם

לא כל כך חשוב - הרי ממילא לא מובטח לך דגם אלא רק קבוצה, ובעניין הזה החברות "יצירתיות" ביותר.

מבחינת צריכת הדלק - אם לא מדובר באיזה טיול מחוף לחוף ובחזרה גם זה לא מדאיג אותי יותר מדי. בוא נגיד שבטיול שלך (שאין לי מושג היכן הוא ומא הנסועה המפויה) תשרוף עוד 50 ליטר - זה יעלה לך עוד 60 אירו. זה בכלל שיקול לעומת נוחות?

הגישה שלי בטיולים בחו"ל היא לקחת רכב 1-2 מידות מעל מה שהייתי מחזיק בארץ - רוצה רכב מרווח, שאני יכול לזרוק לתוכו את המזוודות בלי להתחיל לבנות בלגו. לזוג אני לוקח משפחתית, לשלושה עם 2 מזוודות הייתי מחפש משפחתית מרווחת, למשל אוקטביה סטיישן. ברוב המקרים הסיפור לא יעלה הרבה יותר מהסופרמיני\משפחתית קטנה שאתה מחפש. מה שכן - חפש רכב דיזל, זה חוסך הרבה דלק - אבל, האמת, גם זה לא יותר מדי קריטי.

רק הערה קטנה - לא שכרתי רכב מאז נובמבר 2019, כך שאני לא מתמצא בבעיות הזמינות של ימי הקורונה. יתכן שזה משפיע גם על המחירים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו חברת השכרה סלובקית (בהמלצת חברים), שמשכירה רכבים בשדהת של וינה.

מאחר ומחירי ההשכרה במערב אירופה הוכפלו בהשוואה למחירים לפני הקורונה, החברה הזו משכירה במחירים שפויים ומביאה את הדגם שהזמנת. לא "מאותה קטגוריה". אני אמור ליסוע כ-300 קמ ליעד וחזרה ועוד כ-40 קמ ליום במשך שישה ימים.

הבנתי ממך שהסקודה תהיה צפופה.

תודה.

פורסם (נערך)

לא מכיר את הסקודה, אבל נסעתי בהרכב של 4 בגולף סטיישן (לפני כ-5 שנים). היה צפוף.

אתה מדבר על סה"כ 700 ק"מ, בוא נגיד 50 ליטר דלק, כ-60 אירו. קח רכב יותר מרווח - יהיה קצת פחות חסכוני, אז תוציא על הדלק 80 אירו. כל ההפרש 70 ש"ח. על זה תהרוס טיול? עם האוקטביה סטיישן (גם לפני כמה שנים) נסענו 1500 ק"מ בהרכב של 5 מבוגרים, 3 מזוודות גדולות ועוד תפזורת, והרכב סיפק את הצרכים לאחד הטיולים היותר מוצלחים שלי. היה לי רכב דומה בעוד טיול, 3 מבוגרים הרווחה טובה מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לא כל כך חשוב - הרי ממילא לא מובטח לך דגם אלא רק קבוצה, ובעניין הזה החברות "יצירתיות" ביותר.

מבחינת צריכת הדלק - אם לא מדובר באיזה טיול מחוף לחוף ובחזרה גם זה לא מדאיג אותי יותר מדי. בוא נגיד שבטיול שלך (שאין לי מושג היכן הוא ומא הנסועה המפויה) תשרוף עוד 50 ליטר - זה יעלה לך עוד 60 אירו. זה בכלל שיקול לעומת נוחות?

הגישה שלי בטיולים בחו"ל היא לקחת רכב 1-2 מידות מעל מה שהייתי מחזיק בארץ - רוצה רכב מרווח, שאני יכול לזרוק לתוכו את המזוודות בלי להתחיל לבנות בלגו. לזוג אני לוקח משפחתית, לשלושה עם 2 מזוודות הייתי מחפש משפחתית מרווחת, למשל אוקטביה סטיישן. ברוב המקרים הסיפור לא יעלה הרבה יותר מהסופרמיני\משפחתית קטנה שאתה מחפש. מה שכן - חפש רכב דיזל, זה חוסך הרבה דלק - אבל, האמת, גם זה לא יותר מדי קריטי.

חשוב מאוד שהרכב לא ייקרוץ לגנבים.

אם המזוודות מכוסות מתחת לכיסוי תא המטען הרכב פחות קורץ לגנבים. לכן עדיף רכב עם תא צטען גדול יותר.

4ני לא יודע מה העלויות בתקופת הקורונה.

אבל לפני כמה שנים ההבדל בדמי השכירות בגרמניה למשך שבוע בין גולף אוטומטית לפבאט אוטומטית היה 14 יורו.

כשהגעתי לשגה התעופה במינכן הביאו לי מרצדס  GLK ששתי מזוודות לא נכנסו מתחת כיסוי תא המטען, חזרתי ואמרתי שאנחנו זוג ששכר פסאט בגלל המזוודות ושידרגו אותנו למרצדס E Class סטיישן דיזל כמעט חדשה.

• תוכן חדש...