Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car Play ופיז׳ו 3008

locus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי הוא עולה מייד אבל לפעמים שאתה לוחץ ישר על כפתור (למשל אפקליציות) אז לוקח לו 4-5 שניות לטעון.

בכל מקרה לא משנה מה המצב שלו המצלמת רוורס תמיד עובדת מייד מרגע ההתנעה.

טסלה 3 2022

פורסם

6-7 4-5 שניות... מניח שאלו תחושות.

לפני שעה קלה, מניע את הרכב, מפעיל שעון עצר, לוחץ על הכפתור עם ציור הרכב עליו ועד אשר נעלמת ההודעה ש״מאתחל את מערכות הרכב״ או משהו בסגנון עוברות 14 שניות.

כן אפשר להניע ומיד להתחיל לנסוע ללא עיכוב, אני פשוט רוצה לבטל את הstart stop לפני שאני מתחיל לנהוג.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
בתאריך 4.12.2021 בשעה 17:46, carbugger כתב:

כמה שטויות בהודעה אחת... גש להגדרות CARPLAY בפלאפון ואפשר את זה גם כשהמכשיר נעול. אחרת אתה תצטרך לפתוח את המכשיר מנעילה כל פעם שאתה מחבר אותו מחדש כדי שהוא יאפשר גישה לרכב.

אתה יכול לכתוב עוד 10 פעמים "שטויות" וזה לא ישנה את מה שאתה כותב לנכון. הייתי שתיים וחצי עם הרכב הזה, הוגדר אצלי כבר בשימוש הראשון לאפשר חיבור כאשר המכשיר נעול ועדיין הייתי נתקל בבעיה הזו. דיברתי עם הרבה מאוד בעלי 3008 שנתקלו באותה בעיה. שאגב לא קיימת כלל ברכב הנוכחי.

• תוכן חדש...