Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 26000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפש רכב  אוטומט שיהיה חסכוני לנסיעות של בערך 15000 בשנה,עד למחיר 26,000 ,בעקרון רוצה מיני/סופר מיני. חשבתי על מיצובישי ספייס סטאר,סיאט מי ,או ניסן מיקרה,אשמח לדעתכם ולהצעות נוספות שאולי לא חשבתי עליהם.

שקלתי גם אלטו וi10 אבל הבנתי שהן טיפה יותר חלשות מאלו שהצעתי(כמה זה באמת מורגש? נסיעות בעיקר קריות-תל אביב).

עריכה אחרונה על ידי GalOren
פורסם

ספייס סטאר רכב חיסכוני, מרווח ביחס לקבוצה ובין הזריזים יותר עקב משקל קל. מנגד רועשת יותר ורוכנת בפניות, גם המושבים נוקשים יותר, אבל אמינה.

ליונדאי יש מנוע 1.2, כך שהיא לא חלשה כול כל, אבל אם מדובר על הדור לפני האחרון שהגיע ב 2014, המושבים נוחים יותר, סלון נעים יותר משולב שני צבעים, אבל היא פחות חסכונית.

על סיאט הייתי מוותר בגלל גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

ספייס סטאר רכב חיסכוני, מרווח ביחס לקבוצה ובין הזריזים יותר עקב משקל קל. מנגד רועשת יותר ורוכנת בפניות, גם המושבים נוקשים יותר, אבל אמינה.

ליונדאי יש מנוע 1.2, כך שהיא לא חלשה כול כל, אבל אם מדובר על הדור לפני האחרון שהגיע ב 2014, המושבים נוחים יותר, סלון נעים יותר משולב שני צבעים, אבל היא פחות חסכונית.

על סיאט הייתי מוותר בגלל גיר רובוטי.

כמה שראיתי הi10 והאלטרו הם מנוע 67 כ"ס לעומת הספייס שהוא 80 ובגלל זה חשבתי ככה אבל אם אתה יודע אחרת אז אשמח לשמוע, בנוסף מה לגבי מיקרה אם יודע.

לפני 9 שעות, llaavvii כתב:

סוזוקי ספלאש\סוויפט

אמינות מרווחות יחסית וחסכוניות.

האמת פחות אכפט לי שיהיה מרווח יותר אכפט לי חסכונית,זולה ,ושתיהיה יחסית חזקה ,לא ממש ראיתי ביד 2 את הדגמים האלה עבור המחיר שאני מחפש . 

פורסם

ליונדאי עם מנוע 1.2 יש 87 כ״ס, אבל יכולה להיות גבולית בתקציב.

המיקרה דומה לספייס מבחינת ביצועים אם כי הספייס טיפה מהירה יותר, בשנים הראשונות היו תלונות לגבי הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...