Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני שבוע המזגן ברנו פלואנס הפסיק לקרר לחלוטין ,הגעתי למוסך, מילא גז ועדיין לא קירר, החליף מדחס - קירר יומיים ואז הפסיק שוב  פעם

חזרתי אליו ואז הוא ראה שיש דליפה בצינור גז לחץ גבוה- החליף גם אותו.

כרגע המזגן לא מקרר הכי טוב,

שילמתי כבר 3400 ש"ח

עכשיו המוסכניק אומר לי שצריך לפרק את הדשבורד ולבדוק שם,

מה אתם ממליצים?

פורסם

להחליף מוסך.

מדחס שעבד זמן רב עם חוסר גז ישבוק עם זה אני מסכים, נניח שלאחר מכן נמצאה דליפה מצינור שהיא הסיבה לדליפה, מדוע לפרק דשבורד.

לדעתי המוסך לא מכיר את הרכב והבעיות שלו.

פנה למוסך מומלץ שמכיר את הרכב.

לפני שמחליפים מדחס, מבצעים בדיקת דליפות, ורק לאחר מכן מבצעים שטיפה יסודית לכל המערכת+ החלפת מייבש ורק לאחר מכן מחליפים מדחס.

משהו בסדר העבודה "השתבש" ולא בוצע כהלכה ונשמע כאילו המוסך התחיל מהסוף להתחלה מבלי שהבין היכן הבעיה, וכאן הבעיה.

פורסם

אין קשר לכסף.

ואם כל התקלות האלו אכן קיימות ברכב מה אתה רוצה שמוסך יתקן בחינם?

אני מדבר על אבחון ראשוני ומתן הצעת מחיר מסודרת ורק אז הלקוח יכול להחליט אם להיכנס לתיקון או לא.

פורסם

ברגע שחסר גז זה לא קשור למדחס,זאת מערכת סגורה.

עושים ואקום,ממלאים גז ומריצים את המערכת ומחפשים נזילות ולא מחליפים סתם חלפים כמו בקזינו

פורסם

LEVY אתה כנראה חדש בארץ, פה כל אחד יותר חכם מהשני ויודע יותר טוב מאלוהים, ובגלל שמחפשים את המחיר הזול ביותר (כי סחבק לא פראיייר) הולכים בלי לבדוק וזורקים מלא כסף על ה"צדיק" הראשון שאומר שלו יש את הפתרון.

כמובן שאני סתם מתבדח ומה שאתה רשמת היא הדרך הנכונה ומציעה לפותח התרד לבקר בעוד מוסך שמתמחה במיזוג ויש לו ביקורות, הם יעשו בדיקה או שישר יבקש הצעת מחיר להחלפת החלק (כנראה הבעיה מלתחילה הייתה שם) ויחליט איך להתקדם, בתקווה בלי לשרוף עוד כסף וזמן מיותר.

• אהבתי 1
פורסם

חברים תנו לי להסביר ,

הגעתי למוסך שהרכב לא מקרר, הנתי שהמדחס לא נכנס לפעולה כי לא שמעתי את הסליל נכנס, [ את הקליק]

מילא גז עדיין המזגן לא מקרר,

בדק מתח על הפלג [ נמצא תקין 13v] 

עד כאן סדר הפעולות תקין,

החליט להחליף מדחס,

לאחר החלפת מדחס המזגן עבד כמו שצריך יום אחד  והפסיק לקרר,

חזרתי שוב ובבדיקה לא היה גז ,כלומר ישנה נזילה,

עכשיו הוא העלה את הרכב על הליפט מצא נזילה בצינור גז לחץ גבוה,

החליף גם אותו.

מה הוא לא עשה נכון בסדר פעולות?

• תוכן חדש...